Τελείωσαν τις εκπομπές τους, άφησαν πίσω τις υποχρεώσεις τους και
γεμίζουν τις μπαταρίες τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Πού απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα οι τηλεστάρ;

Πρώτη και καλύτερη η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μετά το τέλος του «Καφέ με την Ελένη» πήρε τα τρία της παιδιά για διακοπές στην Πύλο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέλεξε να παραμείνει όλες τις μέρες τις άδειάς του στη Χαλκιδική με τους φίλους του.

Η πρώην σύντροφός του Νάντια Μπουλέ ξεκινά τις διακοπές της αυτήν την εβδομάδα με προορισμό την Κεφαλονιά και αμέσως μετά τη Ναύπακτο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρίσκεται στην Πάρο, ενώ η Ρούλα Κορομηλά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, πηγαινοέρχεται μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου.

Οι πολύ πρωινοί παρουσιαστές διάλεξαν τα νησιά τα οποία αγαπούν και συνηθίζουν να επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι. Ο Γιώργος Παπαδάκης βρίσκεται στην αγαπημένη του Μυτιλήνη, ενώ ο Δημήτρης Καμπουράκης στη γενέτειρά του, τη Δρακώνα του νομού Χανίων στην Κρήτη, όπου θα μείνει μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο. Ο Γιώργος Αυτιάς επέλεξε επίσης τον τόπο καταγωγής του, τη Σάμο, ενώ σκέφτεται να πάει και στην Αμερική.

Το Χρήστο Φερεντίνο θα τον βρείτε να κάνει βόλτες σε διάφορα χωριά της Ηπείρου.

Τα κορίτσια της μεσημεριανής ζώνης έχουν ξεκινήσει με τη σειρά τους τις διακοπές τους, με την Κατερίνα Καραβάτου να κάνει πρώτη στάση στα Χανιά. Η παρουσιάστρια μαζί με τον αγαπημένο της Κρατερό Κατσούλη μετά από κάποιες ημέρες στην Κρήτη αναχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες για τα Κουφονήσια. Το ζευγάρι μπορεί να απολαύσει το καλοκαιράκι μέχρι και τις 23 Αυγούστου, ημερομηνία επιστροφής της Κατερίνας στα γραφεία της εκπομπής «Κους κους το μεσημέρι».

Η «super star» Χριστίνα Λαμπίρη κάνει μήνα του μέλιτος με τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο στην Ισπανία, ενώ οι νεόνυμφοι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά βρίσκονται στην Αμερική και υπολογίζουν να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη σε λίγες ημέρες για να ξεκινήσουν κρουαζιέρα στο Ιόνιο.

Πηγή:Espresso