Η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί καλωσόρισαν στον κόσμο αυτή την εβδομάδα το πρώτο τους παιδί, Giulia.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας είναι ένα από τα τοπ μοντελ που έχουν γίνει μητέρες. Η Klum, Miranda Kerr και άλλες κυρίες που θαυμάζουμε κατά καιρούς για το εντυπωσιακό τους σώμα έχουν γίνει μανούλες.

Δείτε τα γνωστά μοντέλα με τα παιδιά τους…


Heidi Klum

Η Heidi Klum έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα 26, το όνομα της κόρης της είναι Leni, ο βιολογικός της πατέρας είναι ο Flavio Briatore. Το μοντέλο γνώρισε τον μουσικό Seal κατά  την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μετά από έναν χρόνο παντρεύτηκαν και έκαναν τρία παιδιά, τον 6χρονο Henry, τον 4χρονο Johan και 2χρονη Lou.  Μετά την γέννηση της Lou ο Seal υιοθέτησε την Leni.


Gisele Bündchen

Μετά τον γάμο του μοντέλου με τον Tom Brady τον Φεβρουάριο του 2009, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, Benjamin Rein Brady. Λίγους μήνες μετά ο  Benjamin έκανε την πρώτη εμφάνισή του τον Απρίλιο του 2010 στο περιοδικό «Vogue».


Miranda Kerr

Τον Ιούλιο του 2010 το μοντέλο παντρεύτηκε με τον Orlando Bloom και τον Αύγουστο ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος με το πρώτο τους παιδί, το οποίο απέδειξε με μια γυμνή φωτογράφηση.  Τον Ιανουάριο του 2011 ο Flynn Blanchard Copeland Bloom γεννήθηκε.


Andriana Lima


Υποδέχτηκε με τον σύζυγό της, σέρβο μπασκετμπολίστα Marko Jaric, την κόρη τους Valentina τον Νοέμβριο του 2009.


Kate Moss

Το 2002 η Moss επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος και ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ο συντάκτης του περιοδικού «Dazed & Confused» Jefferson Hack. Το μοντέλο γέννησε την Lila Grace Moss τον Σεπτέμβρη.


Alessandra Ambrosio

Η Ambrosio περπάτησε στην πασαρέλα τρεις μήνες μετά την γέννηση της  Anja Louise Ambrosio Mazur, της οποίας ο πατέρας είναι ο Jamie Mazur, ο αρραβωνιαστικός της.


Elle MacPherson

Κατά την διάρκεια της σχέσης της με τον Arpad Busson, η  MacPherson απέκτησε  δύο γιους, τον Arpad Flynn Alexander Busson και τον Aurelius Cy Andrea Busson. Παρά τον αρραβώνα τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ.


Cindy Crawford

Το 1998 παντρεύτηκε τον Rande Gerber, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Presley και την Kaia, που θυμίζει έντονα τη μητέρα της.