Τι καλύτερο δώρο θα μπορούσαν να κάνουν ο Brad Pitt και Angelina Jolie από το να αφήσουν τους οπαδούς τους να κοιτάξουν λίγο μέσα από την κλειδαρότρυπα τις ζωές τους;

Το λαμπερό ζευγάρι αποφάσισε να πουλήσει ένα από τα σπίτια του και επέλεξε να … ξεφορτωθεί αυτό του Μαλιμπού δημοσιεύοντας φυσικά και φωτογραφίες από το εσωτερικό του.

Και η τιμή αυτού; 13,75 εκατομμύρια δολάρια…

Αναπόφευκτα όλοι θα εντυπωσιαστούν από το desigh του σπιτιού και τους θεσπέσιους εσωτερικούς του χώρους.

Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι διαθέτει υπέροχα σπίτια στο Μαλιμπού, το Λος Άντζελες, τη Νέα Ορλεάνη, τη Γαλλία και την Ιταλία όμως κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο το ζευγάρι πήρε την απόφαση να πουλήσει αυτό το συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται σε μία μία από τις καλύτερες τοποθεσίες με θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το τεράστιο κτήμα βρίσκεται σε ένα λόφο και αποτελείται από δύο ξεχωριστά σπίτια, πισίνα, γήπεδο τένις και τεράστιους καταπράσινους κήπους.

Στα 480 στρέμματα του κτήματος περιλαμβάνεται ακόμη ιδιωτική παραλία στην οποία οι ιδιοκτήτες μπορούν να οδηγηθούν από ένα μακρύ ιδιωτικό δρόμο.

Η κύρια κατοικία έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, μεγάλη κουζίνα με συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι, μπαμπού δάπεδα, τρία τζάκια και ένα κορυφαίο σύστημα ασφαλείας.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού