Η Jennifer Aniston διέταξε τον Brad Pitt να φύγει από τη βίλα τους στο Μπέβερλι Χιλς, όταν παραδέχθηκε ότι ήταν ερωτευμένος με την Angelina Jolie, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο, που έρχεται να ρίξει φως στο διαζύγιο των δυο μεγάλων σταρ.

Ο Arnon Milchan, παραγωγός στην ταινία «Mr and Mrs Smith», όπου «άνθισε» το ειδύλλιο Jolie-Pitt, κυκλοφορεί το βιβλίο «Confidential: The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon», όπου βγάζει τα… άπλυτά τους στη φόρα!

Θυμάται ότι αρχικά ο Βrad Pitt επρόκειτο να συμπρωταγωνιστήσει με την Nicole Kidman, αλλά δεν υπήρχε χημεία ανάμεσά τους, οπότε επιστρατεύτηκε η Angelina Jolie… O Pitt σύμφωνα με το βιβλίο ήταν ήδη «τσιμπημένος» με την Jolie και πέταξε από τη χαρά του, όταν τελικά δέχθηκε να παίξει στην ταινία.

«Αρχικά η Jen δεν πίστευε ότι είχε κάτι με την Angelina. Ξεκίνησε να ρωτά τους πάντες, αλλά κανείς δεν της έλεγε τίποτα, γιατί ήταν πιστοί στον Brad, οπότε τον ρώτ6ησε ευθέως. Το αρνήθηκε», θυμάται ο συγγραφέας. Λίγο μετά βέβαια της παραδέχθηκε ότι είναι ερωτευμένος με την Jolie, οπότε η Aniston του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και τον έδιωξε από το σπίτι τους.