Σύμφωνα με ένα βιβλίο που ρίχνει φως στη ζωή της Lady Gaga πίσω από τις εκκεντρικές εμφανίσεις και τις προκλητικές δηλώσεις είναι ένα κορίτσι με πολλές εμμονές και φοβίες.

Η δημοσιογράφος Ian Halperin έδωσε συνέντευξη για το βιβλίο που ετοιμάζει και εκεί αποκάλυψε ότι η ζωή της Gaga δεν είναι τόσο ρόδινη. «Οι συνεργάτες της μου έχουν πει ότι δεν έτρωγε για βδομάδες, ώστε να χωρά στο κουστούμι της», λέει η δημοσιογράφος προσθέτοντας ότι είναι «αυτό και αν είναι μια ανθυγιεινή εμμονή». Μάλιστα, περνάει ώρες στον καθρέφτη κοιτώντας τον εαυτό της από την κορυφή μέχρι τα νύχια στην κυριολεξία.

Η άλλη ανθυγιεινή συνήθεια της Gaga δεν είναι άλλη από αυτή την ναρκωτικών. «Από την ηρωίνη και την κοκαΐνη ως την έκσταση. Οι φίλοι της λένε ότι έχει κάνει χρήση όλων των ναρκωτικών ουσιών», αποκαλύπτει η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο λόγος που φορά περούκες είναι γιατί πέφτουν τα μαλλιά της, από τις συχνές αλλαγές στα μαλλιά.

Τέλος, δηλώνει ότι «χει μεταμορφωθεί σε μια καρικατούρα με το όνομα “Lady Gaga”, ένα πρόσωπο που δεν υπάρχει. Το κορίτσι που ξέρουν οι φίλοι και η οικογένειά της έχει για πάντα χαθεί».