Σε νέο ερωτικό σκάνδαλο μπλέκεται το όνομα του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς. Μετά από τις φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις του παίκτη με τη σταρ που βγήκε από το ριάλιτι Big Brother, Ιμοτζέν Τόμας, η εφημερίδα «News of the World» αποκαλύπτει ότι ο Γκιγκς διατηρούσε δεσμό με τη γυναίκα του αδερφού του για 8 ολόκληρα χρόνια!

Μάλιστα η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ράιαν Γκικς πέρασε τη νύχτα της 9ης Απριλίου με την 28χρονη, Νατάσα, τη γυναίκα του αδερφού του, Ρόντρι.

Στην εφημερίδα αναφέρεται ότι ο 37χρονος Γκιγκς ήταν αυτός που τη γνώρισε πρώτος το 2003 και αργότερα η Νατάσα δημιούργησε σχέση με το Ρόντρι, χωρίς ωστόσο να σταματήσει να βγαίνει με τον Ράιαν.

Μία φίλη της Νατάσα δηλώνει, σύμφωνα με τη «News of the World», ότι η 28χρονη της εκμυστηρεύτηκε: «Ήξερα ότι ήταν λάθος και ήταν η χειρότερη προδοσία. Προσπάθησα να το τελειώσω, αλλά ήμουν εθισμένη στη σχέση. Δεν μπορούσα να πω όχι σε οτιδήποτε μου έλεγε. Δεν ήταν ποτέ ρομαντικός μαζί μου, όλα έγιναν για το σεξ».

Η Νατάσα με τον αδερφό του Ράιαν, Ρόντρι