Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Η Βάνα Μπάρμπα ταξίδεψε στο Τορίνο μετά από πρόσκληση της Ιταλικής Πρεσβείας, συμμετέχοντας στην παρουσίαση της «Μήδεια πρόσφυγα» στο Palazzo di Barolo.

Η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη σοπράνο Βικτώρια Δαβάκη και δημοσίευσε βίντεο από την εκδήλωση στα social media, ευχαριστώντας δημόσια την πρεσβεία για την πρόσκληση.

«Ευχαριστώ την ιταλική πρεσβεία για την πρόσκληση να παιχτεί στο Palazzo di Barolo η Μήδεια πρόσφυγας με την εξαιρετική Ελληνίδα σοπράνο κυρία Διακάκη. Βασισμένο στην ιδέα του κυρίου Ιωάννη Κάντζα», έγραψε στην ανάρτησή της.

Το Palazzo di Barolo στο Τορίνο

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Palazzo di Barolo, ιστορικό κτίριο του 17ου αιώνα στο Τορίνο, το οποίο σήμερα λειτουργεί ως χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το παλάτι είναι συνδεδεμένο με την οικογένεια Barolo και ιδιαίτερα με την Τζουλιέτα Κολμπέρ ντι Μολεβριέ, που είχε έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση στην Ιταλία του 19ου αιώνα.