Στις 13 Νοεμβρίου αναμένεται στην χώρα μας η δισεκατομμυριούχος Heini Wathen – Fayed σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbeast. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η σύζυγος του Αιγύπτιου μεγιστάνα Mohamed Al Fayed θα παρευρεθεί σε βραδιά μπαλέτου του έργου «Κλεοπάτρα» στην Αθήνα, ενώ θα παρατεθεί και δείπνο προς τιμήν της, από την καλή της φίλη Dame Χρυσάνθη Λαιμού.
Η δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτρια του «Ritz Paris» όπως έγινε γνωστό, θα έρθει στην χώρα μας, μετά από πρόσκληση της Χρυσάνθης Λαιμού, με την οποία διατηρεί φιλία και συνεργασία πολλών χρόνων στο φιλανθρωπικό σωματείο «Life Action Trust».
Ένα σωματείο που έχει συστήσει η Ελληνίδα φιλάνθρωπος και το οποίο έχει βοηθήσει έμπρακτα πολλούς νέους καλλιτέχνες, τόσο στην Αγγλία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού, εδώ και δεκαετίες, δίνοντας υποτροφίες. Ενώ βρίσκεται υπό την αιγίδα σημαντικών προσώπων, όπως ο Πρίγκιπας Μichael of Kent.
Ταυτόχρονα εκείνο που ισχυροποίησε την φιλία των δυο γυναικών, όλα αυτά τα χρόνια, είναι η μεγάλη αγάπη που τρέφουν για την Αίγυπτο, καθώς τόσο ο πατέρας της Χρυσάνθης Λαιμού- Έλληνας εξ Αιγύπτου- όσο και ο σύζυγος της Heini Wathen – Fayed γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εκεί.
Η επίσκεψη της χήρας του Κροίσου Mohamed Al Fayed θα συνδυαστεί και με επισκέψεις σε τοπόσημα της πόλεως των Αθηνών, κατά την διάρκεια της παραμονής της στην χώρα μας, ενώ όπως προγραμματίζεται αυτή την στιγμή, θα πραγματοποιηθεί και επίσκεψη στην Πρεσβεία της Αιγύπτου στην Αθήνα.