Στο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα προς το πρόσωπό του με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε και σατίριζε την Εύη Δρούτσα η οποία έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της, απάντησε ο Νίκος Γκάνος. Ο τραγουδιστής χαρακτήρισε το βίντεο ως αστείο και σατιρικό ενώ έστειλε μήνυμα στον παρουσιαστή του Ant1, λέγοντας «Ας μη χάνουμε το χιούμορ μας».
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκάνος στο νέο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ακούγεται να λέει: «Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε σήμερα στην εκπομπή του και με είπε κακό άνθρωπο. Όπως μπορεί να έχετε δει κάποιοι έχω κάνει ένα βίντεο το οποίο είναι αστείο και σατιρικό για μία κατάσταση κωμικοτραγική που βίωσε η κυρία Δρούτσα. Δεν τη λέω τυχαία κυρία γιατί είναι κυρία και την εκτιμώ πάρα πολύ ως στιχουργό, αλλά αυτό το πράγμα έχει συμβεί σε πολλούς ανθρώπους και έχει συμβεί και στη γιαγιά μου. Ακόμα και με τη γιαγιά μου, όταν της συνέβη αυτό, το διακωμωδούσαμε, γελούσαμε, την πειράζαμε και μετά η ίδια το κατάλαβε και μας πείραζε και η ίδια.
Στη ζωή μας τα περισσότερα είναι λύπες και έχουμε και λίγες χαρές. Τουλάχιστον τις λύπες πρέπει να τις διακωμωδούμε λίγο για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και να πάμε παρακάτω. Πιστεύω η κυρία Δρούτσα αν δει το βίντεο αυτό θα γελάσει, είναι καθαρά αστείο και σατιρικό.
Τώρα κάποιοι άλλοι δεν γελάσανε. Παρ’ όλ’ αυτά όμως, δεν μπορείς να βγαίνεις σε μία εκπομπή και να λες ότι είμαι κακός άνθρωπος, είναι ξεφτίλα αυτό που κάνω, είναι ηλιθιότητα και θα έπρεπε να ντρέπομαι. Να ντρέπομαι γιατί; Δεν ντρέπομαι καθόλου σας πληροφορώ. Κι όπως έχει πει μια ψυχή, ας μη χάνουμε το χιούμορ μας».
Γιώργος Λιάγκας: Λίγο ντροπή, λίγο τσίπα δεν υπάρχει;
Το πρωί της Δευτέρας (26/01) ο Γιώργος Λιάγκας επιτέθηκε στον Νίκο Γκάνο για το βίντεο που δημοσίευσε αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δεν μπορούν λοιπόν να βγαίνουν στο διαδίκτυο παιδιά, στο TikTok και να γίνεται χλεύη με την Εύη Δρούτσα και να κάνουν σκετσάκια πώς μπήκαν μες στο σπίτι και να τη λένε χαζή, τρελή και τα λοιπά. Και να κοροϊδεύουν έναν άνθρωπο που υπέστη αυτό που υπέστη. Τι κοινωνία είμαστε; Είδα βιντεάκια χθες που γίνονται κάποια και viral και ανατρίχιασα κυριολεκτικά. Λίγο ντροπή, λίγο τσίπα δεν υπάρχει; Και το έχει κάνει ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής. Ανατρίχιασα που το είδα. Είναι πολύ μεγάλη ντροπή, είναι ξεφτίλα».
Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Αν το πρώτο πράγμα που σας έρχεται παιδιά στο μυαλό, βλέποντας το θέμα αυτό, είναι να γελάσετε, έχετε πρόβλημα, σας το λέω. Είστε κακοί άνθρωποι, μα την Παναγία».
Υπενθυμίζεται πως επιτήδειοι, προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ, αφαίρεσαν από την Εύη Δρούτσα κοσμήματα και 22.000 ευρώ, με την ίδια να καταθέτει μήνυση κατά αγνώστων.