Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό» για τους ανθρώπους που χλεύασαν την Εύη Δρούτσα στα social media για τη ληστεία στο σπίτι της.
Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σημείωσε: «Επειδή η βλακεία ξεχειλίζει στη ζωή μας. Η Εύη Δρούτσα, μία γυναίκα μοναχική, έπαθε αυτό που έπαθε την Παρασκευή το πρωί. Δεν ήξερε ποιον να πάρει και πήρε τον Πάνο Κατσαρίδη τηλέφωνο. Γιατί είναι από τους πολύ κοντινούς της ανθρώπους. Επίσης μετά η εκπομπή φρόντισε, πήραμε τηλέφωνο τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Γλυφάδας, ο άνθρωπος πραγματικά ανταποκρίθηκε. Πήγε δικιά μας ρεπόρτερ, η Μάρω Κανελλάκη, την πήρε από το σπίτι γιατί δεν ήταν σε κατάσταση να πάει μόνη της. Την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, έκανε τη μήνυση που έπρεπε να κάνει και προσπαθούν οι άνθρωποι να τη βοηθήσουν. Δεν μπορούν λοιπόν να βγαίνουν στο διαδίκτυο παιδιά, στο TikTok και να γίνεται χλεύη με την Εύη Δρούτσα και να κάνουν σκετσάκια πώς μπήκαν μες στο σπίτι και να τη λένε χαζή, τρελή και τα λοιπά. Και να κοροϊδεύουν έναν άνθρωπο που υπέστη αυτό που υπέστη. Τι κοινωνία είμαστε; Είδα βιντεάκια χθες που γίνονται κάποια και viral και ανατρίχιασα κυριολεκτικά. Λίγο ντροπή, λίγο τσίπα δεν υπάρχει; Και το έχει κάνει ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής. Ανατρίχιασα που το είδα. Είναι πολύ μεγάλη ντροπή, είναι ξεφτίλα».
Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Αν το πρώτο πράγμα που σας έρχεται παιδιά στο μυαλό, βλέποντας το θέμα αυτό, είναι να γελάσετε, έχετε πρόβλημα, σας το λέω. Είστε κακοί άνθρωποι, μα την Παναγία».