Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, όπου αποκάλυψε τι έχει μέσα συνήθως η τσάντα του, αλλά και με ποιον θα πήγαινε διακοπές αυτό το καλοκαίρι.
Ο ηθοποιός είπε πως, όταν πηγαίνει στην παραλία ή σε ένα πάρκο, πάντα κουβαλάει μαζί του πλαστικές σακούλες και γάντια για να μαζεύει τα σκουπίδια. «Πολλές φορές δεν κάνω μπάνιο, γιατί μαζεύω τα σκουπίδια στην παραλία. Μου αρέσει και σαν ιεροτελεστία να καθαρίζει ο χώρος. Μου αρέσει ο άλλος να βρει τον χώρο καθαρό, όπως θα ήθελα να τον βρω εγώ. Πάντα έχω μια ρομαντική και ουτοπική σκέψη ότι η κίνησή μου θα εμπνεύσει τον επόμενο και ποτέ δεν συμβαίνει αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε ότι του αρέσει να ταΐζει τα αδέσποτα ζώα. «Κουβαλάω μέσα στην τσάντα μου τροφή για αδέσποτα γατάκια και σκυλάκια. Βοηθάω άλογα που δεν έχουν να φάνε. Υπάρχει ένα νοσοκομείο αλόγων που βοηθάω όσο μπορώ», είπε.