Η διάσημη και εκκεντρική τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά στην αμερικανική Vogue για τη σχέση της με τους γονείς της. Μετά από περιοδεία 3 χρόνων η Lady Gaga το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γυρίσει στην «οικογενειακή της φωλιά» στη Νέα Υόρκη και στην αγκαλιά των δικών της.

Μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τους γονείς της Joe και Cynthia Germanotta. Μάλιστα αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του πατέρας της, ο οποίος έπαθε καρδιακή προσβολή.

Πριν από αυτό ομολόγησε ότι το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η καριέρα της. Ωστόσο, αυτό το περιστατικό της άνοιξε τα μάτια και πλέον δεν περνάει μέρα που να μην του μιλήσει στο τηλέφωνο.

«Έχω εμμονή με την κατάσταση της υγείας του. Είμαι πολύ Ιταλίδα. Τον παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο και ρωτάω τη μητέρα μου αν καπνίζει. Είναι γύρω στα 50 και ζουν ακόμη στο ίδιο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή τους από τότε που έγινα σταρ. Είμαι ένα κορίτσι σαν όλα τα’ άλλα. Είμαι πολύ παραδοσιακή με τα θέματα που αφορούν την οικογένειά μου, την αγάπη και την αφοσίωση. Και παρόλο που φαίνομαι εκκεντρική είμαι πού προσγειωμένη».