Η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, το μεσημέρι της Κυριακής, το οποίο και έμελλε να «παγώσει» για λίγα δευτερόλεπτα όλους τους συνεργάτες της. Κι αυτό μιας και αφορούσε μια πασίγνωστη σταρ και τον επίσης δημοφιλή σύζυγο της.

Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ, για τους οποίους και η παρουσιάστρια θέλησε να υπογραμμίσει τα εξής. «Νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιο του με την Τζένιφερ Λόπεζ. Η ιστορία αυτών των δυο ανθρώπων είναι πως χιουμοριστικά τώρα εκείνος περιγράφει το πως τον σταματάνε και του λένε «μ’ άρεσε πολύ η ταινία σου» αλλά μόλις δουν την Τζένιφερ αρχίζουν να ουρλιάζουν το όνομα της «διάσημης, σούπερ σταρ» γυναίκας του».

«Αυτό το περιέγραψε μεν χιουμοριστικά, κρύβει όμως και μια ψιλοπίκρα. Γιατί τώρα μεταξύ μας, παιδιά, μόνοι μας είμαστε, εσείς και εμείς. Έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι που εκείνη είναι σούπερ σταρ… ατάλαντη» συμπλήρωσε, τότε, η Ναταλία Γερμανού με τα επιφωνήματα των συνεργατών να διακόπτουν στιγμιαία τη ροή του λόγου της.

«Μισό λεπτό! Ως ηθοποιός! Ως τραγουδίστρια και χορεύτρια είναι φανταστική. Ως ηθοποιός όμως δεν παίζει η Τζένιφερ Λόπεζ. Πρόσφατα είδα το Atlas, αυτό το επιστημονικής φαντασίας, πέρασα πάρα πολύ ωραία λόγω της ταινίας που είναι τίγκα στα εφέ αλλά τώρα, εντάξει, το παίξιμο. Από την άλλη όμως ο Άφλεκ είναι και σκηνοθέτης πολύ καλός και είναι και καλός ηθοποιός».

«Άρα λοιπόν ο άνθρωπος αυτός είχε να ζυγίσει το γεγονός ότι «εγώ είμαι αυτός που είμαι, παίζω καλά, σκηνοθετώ καλά, τα κάνω όλα καλά και είμαι παντρεμένος με μια υπεργκόμενα η οποία είναι κούκλα, χορεύει και τραγουδάει φοβερά, είναι και συνάδελφος μου αλλά ταλαντούχα δεν την λες. Όταν βγαίνουμε όμως έξω ουρλιάζουν το δικό της όνομα». Δύσκολος γάμος» υπογράμμισε, με νόημα, η Ναταλία Γερμανού σε αυτή την τοποθέτηση που έκανε στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Κυριακής.