Ο Μιχάλης Ρέππας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, με αφορμή την επερχόμενη νέα τηλεοπτική του σειρά. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για παλαιότερη του δήλωση για τον Παύλο Χαϊκάλη, την οποία και είχε δεχθεί πυρά στα social media, καθώς επίσης και τον πρόσφατο χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ρέππας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα δώσει μια συνέντευξη και κάποιος με είχε ρωτήσει αν θα έπαιρνα τον Παύλο Χαϊκάλη σε μια δουλειά μας. Και λέω «ναι, γιατί υπάρχει κάποιο θέμα με τον Παύλο;» γιατί ο Παύλος δεν έχει καμία δικαστική εμπλοκή με τίποτα».

«Μετά άρχισαν να γράφουν στα social media ότι υποστηρίζω παιδοβιαστές! Εκείνη την ώρα, για να πω την αλήθεια μου, πανικοβλήθηκα και είπα «τι κάνω; Κάνω κακό στη δουλειά μου;» και μετά όμως είδα πως οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» πήγαν μια χαρά. Μάλλον πρόκειται για κάποιες θορυβώδεις μειοψηφίες που δημιουργούν μια καταστασούλα πρόσκαιρη αλλά δεν έχει ανταπόκριση».

«Εγώ τουλάχιστον, για τα πολύ κοντινά μου πρόσωπα, δηλαδή τον πατέρα μου και την μητέρα μου, σαν μην έχω συνειδητοποιήσει και σαν να μην δέχομαι ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε ποτέ. Έτσι και με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Ενώ πήγα και στη Μήνα και στην Άννα ήταν σαν μια δυσάρεστη κοινωνική εκδήλωση, δεν συνειδητοποιούσα που βρίσκομαι. Νομίζω ότι κάπου είναι και θα συναντηθούμε, δεν υπάρχει περίπτωση» εκμυστηρεύτηκε, επίσης, ο Μιχάλης Ρέππας στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.