Η Αθηναΐς Νέγκα δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο για το γεγονός ότι εξέφρασε την άποψή της για τη Μαρίνα Σάττι, πριν τη βραβεύσει στα «MAD VMA». Τα ονόματα «Σάττι» και «Νέγκα» βρίσκονται στα trends του Χ, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του «Action 24» να ξεκαθαρίζει τη θέση της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Νέγκα κάλεσε τη Σάττι στη σκηνή για να της παραδώσει το βραβείο «Καλλιτέχνης POP». «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια. Αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα!», είπε χαρακτηριστικά αιφνιδιάζοντας την τραγουδίστρια.

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή και δεν σχολίασε την μπηχτή της δημοσιογράφου. Ωστόσο, η αντίδρασή της έχει γίνει viral τη στιγμή που μιλούσε η Αθηναΐς Νέγκα.

Λίγο αργότερα η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε στο Χ: «Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον, δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το «είμαι ο εαυτός μου», υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις» προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

https://twitter.com/sp1rospalt/status/1803539881836109899

Αθηναϊς Νέγκα: Δεν αισθάνθηκα πως αμαυρώνω τη χαρά ενός ανθρώπου

Λόγω των αντιδράσεων, η εκπομπή «Πρωινό Σουσού» επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Αθηναΐδα Νέγκα και η ίδια δήλωσε: «Ήξερα πως είναι πολλοί υποψήφιοι στην κατηγορία. Την ίδια μέρα έμαθα πως θα νικήσει η Μαρίνα Σάττι, την οποία εκτιμώ ως τραγουδίστρια. Αλλά, είχα εκφράσει την αντίθεσή μου με τη συμπεριφορά της. Επειδή από τη φύση μου είμαι έτσι σαν άνθρωπος, θα ήθελα να το δείξω αυτό. Δεν ήθελα να γίνει κανένας χαμός και δεν έγινε κανένας χαμός. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα στην επικαιρότητα και πολύ πιο ανατριχιαστικά»,

«Δεν αισθάνθηκα πως αμαυρώνω τη χαρά ενός ανθρώπου. Ξέρετε πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες διεθνώς είναι αμφιλεγόμενοι για πολύ πιο σοβαρά θέματα. Και δεν χάνουν τη λάμψη τους. Κατάλαβα χθες ότι είμαι ακατάλληλη για αυτή τη δουλειά, να πάω στα MAD Awards. Ίσως επειδή έχω άποψη κι έχω κάποια ηλικία να μην ταιριάζω στα βραβεία αυτά. Δεν μου ήταν εύκολο. Δεν είχα πρόθεση να τη φέρω σε αμηχανία. Ήταν χαριτωμένη όταν πήρε το βραβείο. Ωστόσο, συνεχίζω να διαφωνώ μαζί της. Πιστεύω πως μια άποψη πρέπει να εκφράζεται με λόγια. Και να επιμένεις στην άποψή σου εφόσον την πιστεύεις. Αυτό είμαι εγώ. Αυτό είναι η Μαρίνα. Μια κουβεντούλα είπα» πρόσθεσε.