Την άποψη του Θέμη Αδαμαντίδη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα ρώτησε η δημοσιογράφος της «Super Κατερίνα», Μένια Κούκου με την απάντησή του τραγουδιστή να αφήνει την Κατερίνα Καινούργιου με το στόμα ανοιχτό. Ο τραγουδιστής χαρακτήρισε ως μία «άτυχη» στιγμή τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο και ότι ελπίζει να τα βρουν ξανά, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να το πιστέψει.

«Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω ότι όλα τα ζευγάρια έχουν δύσκολες στιγμές κι ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα από ό,τι φαίνεται είχε λίγη υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη κι ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι καλά και μαζί. Για τα παιδιά και για αυτούς. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά» δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου, πήρε τον λόγο μετά το απόσπασμα: «Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;».