Στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου μίλησε ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης. Ο γνωστός κριτικός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης ρωτήθηκε για τη νέα ταινία που αφορά στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, την οικογένεια της Καίτης Γκρέυ που κινείται νομικά ενάντια στην εταιρεία παραγωγής, καθώς και για το φημολογούμενο νέο δίδυμο Πάτρα-Ουγγαρέζου.

«Αυτή η ταινία για μένα έχει τρία στοιχεία που με κάνουν να ελπίζω. Το ένα είναι ο σκηνοθέτης, ο Τσεμπερόπουλος, το δεύτερο είναι ο Χρήστος Μάστορας, ένας πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής, έξυπνος, καλλιεργημένος άνθρωπος με αγωγή. Και το τρίτο είναι η παραγωγή του Σαμιώτη», δηλώνει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

«Η Καίτη Γκρέυ μέχρι πρόσφατα στη ζωή της δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να βγάζει την προσωπική ζωή και το παρελθόν της στα μανταλάκια. Ας αφήσει τους ανθρώπους να γυρίσουν την ταινία τους. Αρκετό κακό έχει κάνει στον εαυτό και την καριέρα της», απαντά ο γνωστός τηλεκριτικός σε σχετική ερώτηση.

«Η Καίτη Γκρέυ πιο πολύ κινδυνεύει από το να δείξουν παλιές της εμφανίσεις στην τηλεόραση, όπου έβγαινε και ούρλιαζε κατά του Καζαντζίδη και της Μαρινέλλας παρά από ένα έργο τέχνης. Η οικογένειά της δεν φοβάται μήπως κάποιος μαζέψει όλα αυτά τα κομματάκια και τα δείξουν στην τηλεόραση; Ή μήπως είναι πιο πονηρό το θέμα, για να πάρουν περισσότερα χρήματα;», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη τηλεοπτική συνύπαρξη ανάμεσα στον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης δεν δίστασε να αναφέρει: «Με αφήνουν παντελώς αδιάφορο οι συγκεκριμένοι δύο. Δεν μπορούν να κάνουν ούτε ψυχαγωγία, επειδή δεν είναι entertainers, ούτε ενημέρωση, επειδή δεν είναι ούτε δημοσιογράφοι».