Θρηνεί η Λένα Μαντά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της σύζυγος, Γιώργος. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η συγγραφέας το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η επιτυχημένη συγγραφέας δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τον σύζυγό της και έγραψε: «Αυτό το βλέμμα σου αγάπησα…Χωρίς αυτό θα πρέπει να ζήσω από δω και πέρα…Χωρίς εσένα…», έγραψε η Λένα Μαντά.

Η εξομολόγηση της Λένας Μαντά για τον σύζυγό της

Στα μέσα Μαΐου η συγγραφέας είχε μιλήσει για την αρρώστια του συζύγου της, αλλά και για τη ζωή τους που άλλαξε τελείως.

Η Λένα Μαντά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show» και είπε απευθυνόμενη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει. Πέρυσι τον Μάιο παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο».

«Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο, του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι», ανέφερε η συγγραφέας.

«Έχει ένα καλώδιο για να περιφέρεται μέσα στο σπίτι. Όταν τον χάνουμε, τραβάμε το καλώδιο. Είμαστε μαζί 41 χρόνια. Πριν από 7 χρόνια είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα και το ξεπέρασε» συμπλήρωσε.

«Έχει έρθει η ζωή τούμπα και έχει αλλάξει όλη η καθημερινότητά μου. Κάνω πράγματα μόνη μου, που δεν με άφηνε ο Γιώργος να κάνω. Πηγαίναμε μαζί στο σούπερ μάρκετ και τώρα δεν μπορούμε πια να πάμε μαζί», επεσήμανε.