Συνέντευξη παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου στη νέα διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube. Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα της καθημερινότητα με δυο παιδιά, μετά το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Τώρα στα 44 έχω λιγότερες ανασφάλειες από τότε που ήμουν 25 χρονών. Είμαι πιο καλά. Είχα πάρα πολλές ανασφάλειες. Στα 25 μου είχα πάρα πολλές αγωνίες, τώρα δεν με νοιάζει καθόλου. Είχα αγωνία αποδοχής, αν αρέσω στους άλλους, αν με αγαπάνε. Τώρα η αγωνία μου είναι αν εγώ σε συμπαθώ. Δεν αναρωτιέμαι αν σου κάνω πια, δεν με νοιάζει. Δεν είναι η εικόνα, αυτό είναι μέσα σου, το πώς αισθάνεσαι. Έβλεπα τα πάντα με μεγεθυντικό φακό, είχα τρομερές ανασφάλειες. Τώρα το λυπάμαι αυτό το κορίτσι, κρίμα» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ζω λίγο διπλή ζωή… Αυτό που το ζουν οι χωρισμένες μανάδες. Όταν δεν έχω τα παιδιά, έχω ξαφνικά όλον αυτόν τον ελεύθερο χρόνο που πριν δεν τον είχα. Γιατί είχα τα παιδιά πάντα. Τώρα έχω δυόμιση ημέρες την εβδομάδα χωρίς τα παιδιά. Ξαφνικά δημιουργήθηκε ένα πεδίο… στην αρχή μου ήταν δύσκολο, όλη αυτή η ησυχία. Μετά λιγότερο, και τώρα… μη διαπραγματεύσιμο. Έφτιαξα μια μικρή ζωούλα μέσα στην κανονική ζωή που για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα έπρεπε να το κάνουν οι άνθρωποι και μέσα στον γάμο τους» αποκάλυψε η παρουσιάστρια για τη νέα της καθημερινότητα.

 Η παρουσιάστρια επίσης αποκάλυψε επίσης πως τελειώνει τις σχέσεις με ανθρώπους όταν καταλαβαίνει πως δεν είναι αυτό που υπολόγισε.

«Έχω έναν ισχυρό διακόπτη. Μπορώ να τελειώσω σε μία μέρα μία ιστορία και με φιλικές σχέσεις και με συνεργασίες και με έρωτες, αν νιώσω ότι δεν είσαι αυτό που νόμιζα ή είχα υπολογίσει. Χρειάζεται πέντε λεπτά. Δεν είναι σκληρό ούτε άμυνα, είναι ότι δεν είσαι αυτό. Είναι σαν να παίρνεις μία πάστα και τη σηκώνεις και μυρίζει σκ…ά. Δεν λες ωπ σόρρυ; Δηλαδή, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι πάστα αλλά σκ…ά, είναι ένα δευτερόλεπτο» δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος, η παρουσιάστρια μίλησε για τα παιδιά της, αλλά αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερος γιος της, Φίλιππος-Ραφαήλ, έχει κοπέλα, την οποία η ίδια εγκρίνει.

«Ο γιος μου έχει φέρει κορίτσι στο σπίτι, έχουν σχέση, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, γιατί μπορεί να με μαλώσει. Την αγαπώ πολύ, πολύ την αγαπώ. Είναι τι θα τύχει όμως. Είναι ένα κορίτσι που είναι λογικό πολύ, τον προσγειώνει. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση, είναι ένα διαμάντι αυτό το κορίτσι, οπότε νιώθω καλά με αυτό. Αν ήταν κάτι που θεωρούσα ότι του κάνει κακό, δεν ξέρω πως θα το διαχειριζόμουν. Αυτό θα μου ήταν δύσκολο. Είναι μαζί 1,5 χρόνο. Είμαι πολύ περήφανη και για την επιλογή του και με τον τρόπο που το χειρίζεται. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό, είναι γλυκάκια», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.