Ο γνωστός σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι γνωστός οπαδός του Πανιωνίου και αποφάσισε να πάει στο γήπεδο παρέα με τον γιο του. Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημείωσε: «Εεεεε….οοοοοο….χούλιγκαν με πάνες, τυρόπιτα και μπιμπερό».

Ο γνωστός σεφ δεν συνηθίζει να ανεβάζει συχνά στα social media φωτογραφίες με τον μοναχογιό του, καρπό του έρωτά του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Σημειώνεται ότι ο Πανιωνιος κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο και πήρε τον προβιβασμό για την Super League 2. Οι «κυανόλευκοι» συνέτριψαν τον Ελλοπιακό στη Νέα Σμύρνη με 5-0 με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να παρακολουθεί τον αγώνα.

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς το 2022.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει σημεώσει σε συνέντευξή της στην Ελενα Κατρίτση η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη γνωριμία της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.