Για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί, για την καριέρα της, για τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή αλλά και για την τραγωδία των Τεμπών μίλησε σε συνέντευξή της το πρωί του Σαββάτου 23/3 η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και είπε: «Πλέον τα βλέπω τα πράγματα αλλιώς, με ψυχραιμία ή ωριμότητα. Έχουν εξελιχθεί τα πράγματα όσον αφορά στις ηλικίες. Το επάγγελμα του δημοσιογράφου, που το βλέπω πια μέσα από τον σύζυγό μου Μάνο, θεωρώ ότι είναι δύσκολο. Βλέπω ότι ένας άνθρωπος είναι πολύ καθαρός και θεωρεί ότι ένας άνθρωπος άσχετα από την γνώμη του, δεν πρέπει να εκφράζει στην δουλειά του την προσωπική άποψη, κομματική ή μη. Ωστόσο το να γενικεύομε πράγματα, επαγγέλματα και άνθρωπος είναι τραγικό. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν άλλαξα την στάση μου αφού γνώρισα τον σύζυγο μου, γιατί πάντα σεβόμουν τους δημοσιογράφους. Είδα την πραγματική πλευρά του ζητήματος. Δεν μου αρέσει να γενικεύω», είπε αρχικά

«Δεν έχω σκεφτεί να εμπλακώ με την πολιτική. Επειδή όλα τείνουν να είναι κομματικά και όχι πολιτικά, είναι δύσκολο για μένα. Με κάνει να πηγαίνω πίσω και να μην θέλω να ασχοληθώ. Είναι τόσο “μεγάλο” αυτό που έγινε στα Τέμπη, και αυτό που ζουν οι γονείς, και εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι και από παλιά, δεν μπορώ ν ακούσω κανέναν από αυτούς που απαντούν παρά μόνο αυτούς τους γονείς. Δεν με αφορά ποιος έχει δίκιο, αλλά δεν το χωράει το μυαλό μου αυτό που έχει γίνει. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτά» είπε.

«Μου έχουν προτείνει να κάνω πρωινό. Και πολλές φορές. Πλέον με ενδιαφέρει αλλά ένα συγκεκριμένο κόνσεπτ, που να είναι κοντά σε μένα. Με ενδιαφέρει να έκανα εκπομπή σχετικά με αφιέρωμα σε πολύ σημαντικά πρόσωπα είτε εν ζωή είτε όχι και να μιλούν άνθρωποι που τους έχουν γνωρίσει ή συναναστραφεί. Έχουμε σπουδαία πρόσωπα στην Ελλάδα που μπορούμε να μιλήσουμε γι΄αυτά και πολύ σημαντικοί άνθρωποι να μιλήσουν για εκείνους. Φυσικά θα ήθελα να συνεχίσω στην μυθοπλασία», τόνισε η ηθοποιός.