Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Τετ α Τετ» στην κυπριακή τηλεόραση. Σε μια εξομολόγηση καρδιάς, η αγαπημένη ηθοποιός παραδέχθηκε πως το μόνο πράγμα που έχει μετανιώσει μέχρι σήμερα είναι πως δεν απέκτησε περισσότερα του ενός παιδιά.

Ειδικότερα, η Μιμή Ντενίση εξομολογήθηκε αρχικά πως «στην δουλειά δεν θα έλεγα πως υπάρχουν πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει πολύ. Στη ζωή όμως μετάνιωσα που δεν μου συνέβησαν μερικά άλλα καλά ή που δεν πήρα μερικές αποφάσεις πιο γρήγορα».

«Έχω ένα πολύ καλό και το πιο δύσκολο ήταν πως ήμουν μόνος γονέας. Αμφιβολίες δεν είχα ποτέ για εκείνην όσο μεγάλωνε και θεωρώ ότι το πιο ωραίο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου, μετά από τις ατυχίες και τις τραγωδίες, ήταν ότι απέκτησα την Μαριτίνα. Επειδή λέμε για όσα έχω μετανιώσει, αν θες, ένα πράγμα που έχω μετανιώσει είναι ότι δεν απέκτησα από μικρή πολλά παιδιά. Θεωρώ ότι είμαι γεννημένη μάνα. Δεν μου δημιούργησε ποτέ δυσκολία το να είμαι μητέρα».

«Δεν είμαι δηλαδή από τους ανθρώπους που είπα ποτέ «αχ, τώρα πρέπει να πάρω και το παιδί από το σχολείο» ενώ είχα κάποιο γύρισμα. Μου ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό ότι θα την πάρω και μαζί μου εάν έπρεπε να πάω στο καμαρίνι, στο κομμωτήριο και θα πάω να την πάρω από το σχολείο ενδιάμεσα. Μου ήταν κάτι φυσικό».

«Αυτό λοιπόν ήταν ένα πράγμα για το οποίο μετάνιωσα γιατί στην αρχή με τον Γιάννη (σ.σ. Φέρτη) ήμασταν προσηλωμένοι στην καριέρα και στο να σταθούμε οικονομικά μετά ήταν όλη η κατάσταση με τον Αντώνη (σ.σ. Τρίτση) που δεν είχα πάρει διαζύγιο και δεν απέκτησα παιδί μαζί του Θα ήθελα δηλαδή να είχα τρία παιδιά ή τέσσερα. Αυτό είναι ένα πράγμα για το οποίο μετανιώνω, όμως η Μαριτίνα είναι αυτή που μου έφερε την ισορροπία στη ζωή» τόνισε, επίσης, η Μιμή Ντενίση.