Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε με μία ανάρτηση που ανέβηκε στον λογαριασμό TikTok που χειρίζεται η Κιμ Καρντάσιαν με την 10χρονη κόρη της, Νορθ. Ο λόγος ήταν ότι το παιδί είχε φορτώσει μια ζωγραφιά στην οποία απεικονιζόταν γυμνή η σύζυγος του πατέρα της, Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι.

Οι ακόλουθοι του κοινού λογαριασμού της Κιμ και της Νορθ στο TikTok σοκαρίστηκαν από τη δημοσίευση, η οποία φαινόταν να ανήκει σε μια λίστα με πράγματα για τα οποία η Νορθ ήταν «ευγνώμων» – συμπεριλαμβανομένου του αμφιλεγόμενου νέου άλμπουμ του πατέρα της Vultures 1, που αποσύρθηκε από την Apple Music. Η 43χρονη Κιμ, που έχει κάνει την κόρη της με τον πρώην σύζυγό της, τον 46χρονο Κάνιε Γουέστ, διαχειρίζεται τον λογαριασμό που ονομάζεται @kimandnorth.

Η ανάρτηση διαγράφηκε μετά τον σάλο.

Πάντως, πηγές που επικαλείται η Daily Mail υποστηρίζουν ότι η Κιμ είπε στον Κάνιε να φροντίσει η νέα σύζυγός του να «καλύπτεται» όταν βρίσκεται κοντά στα παιδιά τους – καθώς έχει γίνει γνωστή για το ότι φοράει όλο και πιο λίγα ρούχα. Ένας έγραψε στο διαδίκτυο: «Αφήστε το κορίτσι να είναι λίγο αθώο!».

Το άλμπουμ του Κάνιε, το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Φεβρουαρίου, ήταν επίσης κάτι για το οποίο η Νορθ είπε ότι ήταν ευγνώμων, και συγκεκριμένα ένα τραγούδι που ονόμασε Carnival.