Ο Κάνιε Γουέστ μοιράστηκε ορισμένες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της συζύγου του Μπιάνκα Σενσόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες συγκέντρωσαν εκατομμύρια likes μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσίευσή τους.

Γνωστή για τις «καυτές» εμφανίσεις της, η Μπιάνκα Σενσόρι εμφανίζεται στις εικόνες να φοράει εσώρουχα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία, όπως πολύ συχνά κάνει ακόμη και σε δημόσιες παρουσίες της όταν συνοδεύει το σύζυγό της, ο οποίος σύμφωνα με πολλά διεθνή ΜΜΕ είναι εκείνος που επιλέγει τα outfits της. Μάλιστα, ο Γουέστ σε μια από τις εικόνες έγραψε στην λεζάντα: «Δεν φοράμε παντελόνια φέτος».

Κι ενώ πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί στο Χόλιγουντ για την σχέση του ζευγαριού και πως οι φίλοι και οι γονείς της Μπιάνκα Σενσόρι νιώθουν πως ο ράπερ και μουσικός παραγωγός είναι χειριστικός και τοξικός, οι δύο τους μαζί με τα παιδιά του Κάνιε Γουέστ από το γάμο του με την Κιμ Καρντάσιαν πρόσφατα εθεάθησαν στη Disneyland στην Καλιφόρνια, με τη σύζυγό του να περνάει χρόνο μαζί τους.

Το μήνυμα προς τον Γουέστ

Στο μεταξύ, ο Κάνιε Γουέστ μοιράστηκε και άλλη μια φωτογραφία – το μήνυμα που του έστειλε ο ράπερ και συνεργάτης του Playboi Carti έπειτα από την ανάρτηση των σέξι φωτογραφιών της Μπιάνκα Σενσόρι. «Πέρνα καλά αδερφέ», του έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, στο διαδίκτυο οι εικόνες προκάλεσαν και πολλά αρνητικά σχόλια. Πολλοί ανέφεραν πως ο Κάνιε Γουέστ προσπαθεί να «μεταμορφώσει» την Μπιάνκα Σενσόρι σε μια άλλη Κιμ Καρντάσιαν, αλλά και πως ουσιαστικά την εκπορνεύει με αυτές τις εικόνες που παρουσιάζει και ότι δεν δίνει το καλό παράδειγμα στις κόρες του.