Ο Κάνιε Γουεστ και η σύντροφός του Μπιάνκα Σενσόρι βρέθηκαν στο Μαϊάμι, με τη Σενσόρι να δίνει στους φωτογράφους έναν ακόμη λόγο να τη φωτογραφίσουν. Η Μπιάνκα Σενσόρι βγήκε στους δρόμους του Μαϊάμι αφήνοντας πολύ λίγα στη φαντασία των θεατών.

Φορώντας ένα μπεζ σι – θρου ολόσωμο κορμάκι, η Μπιάνκα Σενσόρι περπάτησε δίπλα στον Κάνιε Γουεστ, ο οποίος είχε καλύψει το πρόσωπό του με ένα λευκό σεντόνι. Όσοι βρέθηκαν στο σημείο έσπευσαν να απαθανατίσουν τη στιγμή με τα κινητά τους.

Η 28χρονη Μπιάνκα συμπλήρωσε το look της στους δρόμους του Μαϊάμι με διάφανες γόβες, ένα γούνινο καπέλο ενώ στην αγκαλιά της είχε ένα λευκό λούτρινο αρκουδάκι.

Σύμφωνα με το TMZ, όσο ήταν στο Μαϊάμι, το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα εστιατόριο της περιοχής, όπου η Μπιάνκα Σενσόρι άφησε πίσω τον μέχρι πρότινος σοβαρό εαυτό της και ξεφάντωσε. Μάλιστα, όσο ο Κάνοε Γουέστ συνομιλούσε με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, η Μπιάνκα αφοσίωσε την προσοχή της στην DJ Sky High Baby.

Η DJ χόρεψε πάνω στη Σενσόρι, με την ίδια να φαίνεται ιδιαιτέρως εντυπωσιασμένη από τις χορευτικές κινήσεις της φίλης της.