Η Χίλαρι Σουάνκ βρήκε την τέλεια μέρα, για να αποκαλύψει τα ονόματα των διδύμων καρπών του γάμου της με τον επιχειρηματία Φίλιπ Σνάιντερ. Σε ανάρτησή της στο Ιnstagram η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο της κόρης της Aya και του γιου της Ohm να κάθονται σε μια παραλία, με τα ονόματά τους γραμμένα στην άμμο.

«Έχω μπροστά μου μια πολυάσχολη εβδομάδα με διάφορα τοκ σόου, όπου θα μιλήσω για τη νέα μου ταινία και μια διασκεδαστική συνεργασία, αλλά σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει καλύτερη μέρα, για να μοιραστώ τα ονόματα των δύο μικρών μου αγαπημένων με όλους εσάς», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ.

«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ!!! Ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», συνέχισε.

Η Σουάνκ και ο σύζυγός της καλωσόρισαν την Aya και τον Ohm τον Απρίλιο του 2023. Με ένα στιγμιότυπο, όπου κοιτάζει το ηλιοβασίλεμα με τα μωρά της, έκανε γνωστή τη γέννησή τους στο Ιnstagram χωρίς να ανακοινώσει τα ονόματά τους.

Σύμφωνα με το «People», το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στην Κοιλάδα της Αγίας Λουκίας, στην Καλιφόρνια, τον Αύγουστο του 2018.