Για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή, τις εμφανίσεις που ξεκίνησε, τα κρητικά τραγούδια αλλά και τα «όχι» που έχει πει στην καριέρα του μίλησε ο Μανώλης Κονταρός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

«Ξεκίνησα τις εμφανίσεις μου στο Cabana Live Stage μαζί με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Θοδωρή Βερλή. Πριν 13 χρόνια δούλευα σε αυτό το μαγαζί όταν έπαθα το τροχαίο που μου σημάδεψε τη ζωή, είναι ένα σημαδιακό μαγαζί για μένα. Στην πρεμιέρα είχα άγχος. Όταν βγήκα και τραγούδησα, είδα την αμηχανία στο βλέμμα των φίλων μου» ανέφερε ο Μανώλης Κονταρός.

Το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

«Ήταν 6 το πρωί, ήμουν κουρασμένος και σταμάτησα στην άκρη του δρόμου να κοιμηθώ. Και ήρθε ο άλλος και έπεσε από πίσω μου. Η στάση του ανθρώπου που μου προκάλεσε το ατύχημα ήταν κακή. Του τηλεφώνησα, κάποια στιγμή όταν αποφασίσω, θα τον συναντήσω», είπε στην συνέχεια ο Μανώλης Κονταρός.

«Μετάνιωσα που πριν χρόνια αρνήθηκα μια πρόταση να τραγουδήσω μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Μπάση»

Ο Μανώλης Κονταρός είπε στη συνέχεια: «Δεν αντιμετώπισα ποτέ άρνηση στο να εμφανίζομαι σε λαϊκά μαγαζιά και να τραγουδάω κρητικά τραγούδια. Μετάνιωσα που πριν χρόνια αρνήθηκα μια πρόταση να τραγουδήσω μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Μπάση, ένιωθα ότι πρόδιδα τους φίλους μου».

Κλείνοντας, ο Μανώλης Κονταρός ανέφερε: «Έχουν συμβεί παρεξηγήσεις και με έχουν προσβάλει, αλλά δεν είμαι αυτός που θα χαλάσω το γλέντι».