Το φως της δημοσιότητας έχει δει τις τελευταίες μέρες, η άσχημη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Γιώργος Λαμπάτος. Ο ηθοποιός, μέσα από συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε πως είναι πολύ δύσκολη η ζωή τα τελευταία χρόνια, λόγω φτώχειας.

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε έρθει ξανά στο προσκήνιο ξανά το 2022, λόγω της δικαστικής του διαμάχης με τον Μάρκο Σεφερλή και είχε κληθεί να καταβάλλει, συνολικά 12.000 ευρώ, αλλά τα χρήματα δε δόθηκαν ποτέ στον παραγωγό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» μέχρι ώρας δεν έχει αποπληρωθεί κάποιο ποσό από τα χρωστούμενα στον Μάρκο Σεφερλή, με τον Γιώργο Λιάγκα να απευθύνει δημόσια έκκληση στον παραγωγό, να του χαρίσει τα χρήματα.

«Έκανα λάθος με τον Μάρκο Σεφερλή»

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στο «Πρωινό» και για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Μάρκο Σεφερλή, πριν αρκετά χρόνια. Όπως είπε ο ηθοποιός ίσως να έκανε λάθος όταν τον κατηγορούσε πως το ξύλο που του έδινε σε παράσταση, ήταν πραγματικό. «Με τον Μάρκο είχαμε κάνει τον “Ηλία του 16ου” στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβληματάκια, είχα πει κι’ εγώ κάποια πράγματα αλλά τώρα που αλλάζουν τα πράγματα και αρχίζουν κι’ ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου, ίσως να φταίω κι’ εγώ για κάποια» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η δικιά μου η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλή, ζητάω συγγνώμη γιατί δεν υπάρχει λόγος για κακίες. Έκανα λάθος με τον Μάρκο γιατί κι’ εκείνος προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του. Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί» πρόσθεσε ο Γιώργος Λαμπάτος.