Στο bullying που δέχτηκε όταν ήταν σε νεότερη ηλικία, λόγω της σεξουαλικότητάς του και της αγάπης του για το μπαλέτο, μίλησε το πρωί της Δευτέρας (15/1) ο Στέφανος Δημουλάς. Όπως είπε ο χορευτής, «γονείς τραβούσαν τα αγοράκια τους, για να μην κολλήσουν κάτι».

Σε συνέντευξή του στο «I love Σου Κου», ο χορευτής υπογράμμισε: «Πολλές φορές έφτασα κοντά στο σημείο να σταματήσω, αλλά είχα ένα ωραίο περιβάλλον και η οικογένειά μου με υποστήριζε. Είχα προσωπική θέληση να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερα».

«Τα κορίτσια χαίρονταν όταν με έβλεπαν να κάνω μπαλέτο. Με είχαν φίλο τους. Τα αγοράκια τρόμαζαν και για αυτόν τον λόγο αντιδρούσαν. Τρόμαζαν από το διαφορετικό και από αυτό που δεν κάνουν οι ίδιοι» συμπλήρωσε.

«Ακόμα έχω πολλές φοβίες μέσα μου και ειδικά στην Αθήνα δεν παίρνω το μετρό. Φοβάμαι, γιατί ίσως ο τρόπος που ντύνομαι ή η προσωπικότητά μου -αισθάνομαι ότι θα με κοροϊδέψουν και θα έχω αυτά τα άσχημα βλέμματα. Οι περισσότερες αντιδράσεις, που με έκαναν να αισθάνομαι κι εγώ άσχημα για τον εαυτό μου ήταν στο δρόμο, στο σχολείο, οι γονείς των παιδιών… Ακόμα θυμάμαι να τραβάνε τα παιδάκια τους κοντά τους, ειδικά αν ήταν αγοράκια, μην κολλήσουν κάτι από αυτό το αγοράκι. Λες και κολλάμε».