Γνωστή influencer, που βρίσκεται πίσω από μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες γυμναστηρίων της Αυστραλίας, έχει διχάσει τα social media, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία με το πριν και το μετά των οπισθίων της. Η Tammy Hembrow, η οποία αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2023 με τον σταρ ενός ριάλιτι Matt Zukowski, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, για να μοιραστεί με τους ακολούθους της τη… μεταμόρφωσή της.

Η γυναίκα προμοτάρει ένα challenge οκτώ εβδομάδων, που ξεκινά επίσημα στις 15 Ιανουαρίου, καθώς «η σεζόν τελείωσε και επίσημα». Έτσι, μοιράστηκε μια φωτογραφία με το πριν και το μετά της δικής της μεταμόρφωσης, για πώς σμιλεύει τους γλουτούς της μέσα από διάφορες ασκήσεις, όπως η άρση βαρών.

«Δε νομίζω ότι ήμουν ποτέ πιο ενθουσιασμένη για μια πρόκληση, όπως αυτή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ αυτήν την πρόκληση. Σαν να τη λαχταρώ. Αφού αφιερώθηκα πάρα πολύ σε αυτό, σε σύντομο χρονικό διάστημα, είμαι πλέον έτοιμη να δω μερικά σημαντικά αποτελέσματα» ανέφερε.

Ωστόσο, ενώ κάποιοι έδωσαν συγχαρητήρια στη μητέρα τριών παιδιών για την απίστευτη μεταμόρφωσή της, άλλοι εξοργίστηκαν με την ανάρτηση. «Αυτά είναι χρόνια εκπαίδευσης και όχι πρόγραμμα οκτώ εβδομάδων», έγραψε ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Πρέπει να αρχίσετε να αποκαλύπτετε την αλήθεια, ώστε να μην πιστεύουν οι άνθρωποι ότι θα έχουν αναμενόμενο αποτέλεσμά μόλις σε 8 εβδομάδες, καθώς αυτό δίνει στα κορίτσια πολλές ψεύτικες ελπίδες ότι θα φαίνονται έτσι, σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα».

Ένας άλλος ρώτησε: «Δεν έχετε άλλες φωτογραφίες με το πριν; Αυτή είναι η μόνη εικόνα που μας έχετε δείξει». Εν τω μεταξύ, άλλοι είπαν ότι η τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο φωτογραφιών περιελάμβανε κάτι περισσότερο από σκληρή δουλειά και θα μπορούσε επίσης να αποδοθεί στην επιλογή του μπικίνι, την πόζα και την ποιότητα της κάμερας.

Πάντως, πολλοί έσπευσαν να υπερασπιστούν την fitness influencer, με έναν να λέει ότι υπήρχαν τόσες πολλές « αγ…..γυναίκες που τη μισούν» στην ενότητα σχολίων. «Πρέπει να είστε καινούργιοι εδώ, γιατί ήταν ένα από τα πρώτα μοντέλα στο γυμναστήριο και έχει γίνει το πρότυπο για τους περισσότερους. Μην την απαξιώνετε εδώ», είπε ένας άλλος. Άλλοι έγραψαν: «υπάρχει ελπίδα για μένα» και «με εμπνέει τόσο πολύ να συνεχίσω στο ταξίδι της φυσικής μου κατάστασης».