Σίγουρα θα είναι στη λίστα των… άτακτων του Άι-Βασίλη, αλλά μια επαγγελματίας ερωμένη παίρνει πολλά δώρα, όπως ισχυρίζεται η ίδια. Η καλλονή λέει ότι οι παντρεμένοι εραστές της την κατακλύζουν με ακριβά χριστουγεννιάτικα δώρα. Έως τώρα έχει λάβει επώνυμα εσώρουχα, ακριβές γούνες, ένα αυτοκίνητο και ένα ταξίδι 6.300 δολαρίων στην Κόστα Ρίκα.

Η Gweneth Lee, η οποία εκδίδεται εδώ και δεκαετίες, είναι ειδική στους πλούσιους άνδρες, που μπορούν να υποστηρίξουν τον υπερβολικό τρόπο ζωής της.

«Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, όποτε θέλω, χωρίς ερωτήσεις ή περιορισμούς – και κυρίως, όλα δωρεάν», δήλωσε η Λι, 54 ετών, σε μια συνέντευξη στο Jam Press. Η σεξοβόμβα με έδρα την Καλιφόρνια βγαίνει αυτή τη στιγμή με πέντε παντρεμένους άντρες – συμπεριλαμβανομένου ενός που βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου. Η Lee λέει ότι χρησιμεύει στην παροχή «συναισθηματικών διακοπών» στους… άντρες της, οι οποίοι χαίρονται να ξοδεύουν πολλά σε δώρα, για να την κάνουν ευτυχισμένη.

«Είχα δύο διαφορετικούς εραστές να πληρώνουν για αυτό το ταξίδι [στην Κόστα Ρίκα]», δήλωσε η Λι. «Ο ένας πλήρωσε για τις πτήσεις, ώστε να μπορέσω να πετάξω σε business class και ο δεύτερος πλήρωσε για όλη την παραμονή μου εκεί, οπότε ήταν ένας συνδυασμός». Η ερωμένη γιορτάζει τα γενέθλιά της τον Νοέμβριο και λέει ότι λαμβάνει άφθονα δώρα από τότε μέχρι και τις 25 Δεκεμβρίου. «Παίρνω κυρίως κεριά και αρώματα καθώς και ακριβά εσώρουχα και κάλτσες Wolford», είπε. «Ένας από αυτούς πλήρωσε χιλιάδες πρόσφατα για ένα μέρος του ταξιδιού μου στην Αφρική και κάποιος μου είχε χαρίσει ένα αυτοκίνητο στο παρελθόν».

Η Lee έλαβε κάποτε ένα γούνινο παλτό για τα Χριστούγεννα, αλλά συνήθως δημιουργεί η ίδια μια λίστα επιθυμιών με ρούχα και κοσμήματα από τα οποία μπορούν να διαλέξουν τι θα της δωρίσουν οι εραστές της. «Είμαι σε ένα υπέροχο νέο σπίτι και πραγματικά ασχολούμαι με την τέχνη, οπότε είναι και αυτό στη λίστα μου», δήλωσε. Η Lee λέει ότι το μυστικό της επιτυχίας της είναι να μην πλησιάζει ποτέ πολύ έναν άντρα. Λέει ότι δε θέλει να πάρει τη θέση μιας συζύγου, γιατί μια ερωμένη έχει διαφορετικό ρόλο».

«Πρέπει να εξασκηθώ στην… αποκόλληση», εξήγησε. «Δεν θέλω να περιπλέξω τη σχέση και, ενώ μου αρέσει η συναισθηματική σύνδεση, μερικές φορές πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω». «Το να είσαι ερωμένη σημαίνει να διασκεδάζεις, αλλά και να δημιουργείς ένα ασφαλές καταφύγιο για να απολαύσουν και οι δύο λίγη απόδραση», πρόσθεσε η καλλονή. «Είναι απλό. Σύζυγος = μητέρα παιδιών, ερωμένη = έμπιστη».