Η Κιάρα Φεράνι και ο σύζυγός της Φέντεζ παρέα με τα δύο παιδιά τους βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Σεν Μόριτζ όπου και πέρασαν ολιγοήμερες διακοπές στο χειμερινό θέρετρο σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Βέβαια, η influencer κι ο ράπερ αποφάσισαν να ανεβάσουν τη θερμοκρασία με τις φωτογραφίες τους.

Οι εικόνες που «ανέβασε» ο Φέντεζ στον λογαριασμό του στο Instagram ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικές ακόμη και για τα δεδομένα του ζευγαριού, που είναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί και με ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα social media. «Εμείς» έγραψε ο καλλιτέχνης στην λεζάντα της ανάρτησης που δείχνει εκείνον και την Κιάρα Φεράνι μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν με τους δύο ημίγυμνους και την influencer να φοράει σέξι εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος, ενώ εκείνος την χαϊδεύει και τη φιλάει στο στόμα.

Τα τεράστια έσοδα και οι αντιδράσεις

Στο μεταξύ, αντιδράσεις έχουν προκληθεί γύρω από τα οικονομικά της Κιάρα Φεράνι. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η εταιρία της διάσημης influencer έκανε έσοδα ρεκόρ για το 2023 φτάνοντας στα 40 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνώντας τα 33 που είχε δηλώσει το 2022.

Η εταιρία της Fenice έχει έδρα τη Ρώμη και παράγει τα προϊόντα με την επωνυμία της Κιάρα Φεράνι, τα οποία στη συνέχεια η ίδια προωθεί μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όπου έχει δεκάδες εκατομμύρια followers. Ωστόσο, αυτό που έχει εγείρει αρνητικά σχόλια εναντίον της είναι η κατάθεση αίτησης επιδότησης από το κράτος ύψους 150.000 ευρώ, που σχετίζεται ακόμη με την προσπάθεια αναστήλωσης της οικονομίας μετά την πανδημία της Covid-19.

Στα social media, χρήστες έγραψαν πολλά αρνητικά σχόλια πως υπάρχουν άλλες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη αυτά τα χρήματα και όχι μια εταιρία που παρουσιάζει τόσο μεγάλα έσοδα, ενώ εκείνη ζει πολυτελή ζωή με νέο σπίτι στο Μιλάνο και ταξίδια αναψυχής στο Σεν Μόριτζ.