Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει, αναφέροντας ότι δεν σκοπεύει να ασκήσει πιέσεις για να ακολουθήσουν ένα επαγγελματικό μονοπάτι, πόσο μάλλον να γίνουν επιχειρηματίες σαν κι εκείνη.

Σύμφωνα με το people.com, η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα μίλησε στην εκπομπή Mavericks with Mav Carter και αναφέρθηκε στα τέσσερα παιδιά της: την 10χρονη Nορθ, τον 8χρονο Σαιντ, την 5χρονη Σικάγο και τον 4χρονο Ψαλμ.

«Θέλω να κάνουν ό,τι τους κάνει ευτυχισμένους», είπε χαρακτηριστικά και είπε πως τα ενδιαφέροντα της Nορθ και του Σαιντ έχουν ήδη διαμορφωθεί. «Βλέπω ήδη με τι ασχολούνται και μου αρέσει η δημιουργική τους ενέργεια και μπορώ να καταλάβω ίσως πού θα πάνε οι δύο μεγαλύτεροι μου. Η Noρθ και ο Σαιντ σίγουρα νιώθουν δημιουργικοί», είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

Επίσης, πρόσθεσε ότι «τα μικρά, Σικάγο και Ψαλμ… Αν ρωτήσετε τον Ψαλμ τι θέλει να κάνει, θέλει να γίνει οδηγός φορτηγού ή οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με φορτηγό. Αυτή είναι και η αγαπημένη του αποκριάτικη στολή για περίπου τρία χρόνια. Η Σικάγο είναι απλώς μια πριγκίπισσα και δεν ξέρει τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια».

Επιπλέον, ανέφερε ότι θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της από την δημοσιότητα και να μην μεγαλώσουν στο προσκήνιο, επειδή από νεαρή ηλικία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν διάφορες
πιέσεις.

«Μεγάλωσα τόσο φυσιολογικά, όχι στον κόσμο της φήμης. Δεν μπορούσα καν να το φανταστώ. Θέλω να βεβαιωθώ ότι μπορώ να τα προστατέψω όσο περισσότερο μπορώ, με τους γονείς τους να είναι αυτοί που είναι», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που έδωσε.