Σε νέα σχέση φαίνεται πως έχει μπει ο Γιάννης Στάνκογλου μετά το διαζύγιο από την σύζυγό του Αλίκη Δανέζη-Knutsen σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Δευτέρας (04/12) στον «αέρα» του «Happy Day».

«Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο, αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο, αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στον χώρο μας», είπε η δημοσιογράφος.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ. Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει, είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι. Ταιριάζουν και είναι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το Χ ψάχνει τη νέα σύντροφο του Γιάννη Στάνκογλου

Μόλις η είδηση για τη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου έγινε γνωστή οι χρήστες του X ξεκίνησαν τις… μαντεψιές για το ποια είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά. Τα τρία ονόματα που έπεσαν στο… τραπέζι των διαδικτυακών συζητήσεων ήταν τρία.

Φαίη Σκορδά, Μαρία Μπακοδήμου και Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Φαίη Σκορδά βγήκε μόνη της εκτός

Η Φαίη Σκορδά έβγαλε μόνη της τον εαυτό της εκτός συζήτησης λέγοντας στους συνεργάτες της στην εκπομπή «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας. «Γιατί γελάτε στο κοντρόλ; Περνάτε ωραία; Εγώ πάντως δεν είμαι η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου», σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μαρία Μπακοδήμου ή Σίσσυ Χρηστίδου;

Στην συζήτηση στον κόσμο του X κυριάρχησαν δύο ονόματα και αυτά είναι της Μαρίας Μπακοδήμου και της Σίσσυς Χρηστίδου με τη δεύτερη να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Ωστόσο, αν κάποια από τις δύο παρουσιάστριες είναι η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου, αυτό το γνωρίζει μόνο ο ηθοποιός και η αγαπημένη του.

Η Μαρία Μπακοδήμου και η Σίσσυ Χρηστίδου