Με τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του συντρόφου της να πραγματοποιείται σε λίγες μέρες, το ζευγάρι παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Οι δυο τους μίλησαν για τον έρωτά τους και για το επικείμενο ταξίδι τους για τον μήνα του μέλιτος.

Αρχικά, ο σύντροφος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Νεκτάριος Λεμονίδης, ανέφερε για την ίδια πως «αυτό το έντονο που αισθανόμουν για εκείνη, βγήκε στην επιφάνεια. Αγαπάει ο γενναίος και όχι ο ωραίος. Το πήγα θαρραλέα και είπα ό,τι βγει. Ήθελα πάρα πολύ την Ελίζαμπεθ, την ποθούσα πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, ο γιατρός είπε, χαρακτηριστικά, πως «όταν έχεις κάποιον που είναι αυτός που θέλεις, δεν περιμένεις για να τον παντρευτείς, γιατί στην ουρά είναι κι άλλοι». Όσον αφορά την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, ο κ. Λεμονίδης είπε ότι «ήθελα να “κλέψω” λίγο από τη δημοσιότητα της Ελίζαμπεθ. Αυτή είναι το δημόσιο πρόσωπο, εγώ είμαι ένας αφανής ήρωας».

«Έχει και κάποια αρνητικά στοιχεία η Ελίζαμπεθ, αλλά δεν θα ξεμπροστιαστούμε στις κάμερες. Δεν χρειάζεται να είμαστε συνεχεία μαζί, λίγο και καλό», είπε για την αγαπημένη του, όταν ερωτήθηκε για τα αρνητικά της στοιχεία. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως δεν έχει αποφασίσει το εάν θα χορέψει ή όχι ζεϊμπέκικο στον γάμο του, όμως, η ελίζαμπεθ Ελέτσι επέμενε, λέγοντάς του «θα χορέψεις, σε θέλω με ζεμπεκιά».

Όταν τον ρώτησαν πώς φωνάζει την αγαπημένη του, εκείνος είπε πως την λέει «ερωτιάρα γυναίκα», με εκείνη να απαντά πως ο καλός της «το είπε λίγο πιο κομψά».

Τέλος, όσον αφορά το ταξίδι του μέλιτος του ζευγαριού, ο Νεκτάριος Λεμονίδης είπε στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Εσύ θέλεις Μπαλί, αλλά..», με εκείνη να ρωτά έκπληκτη «θα πάμε στο Μπαλί;». Τότε, ο αγαπημένος της, της είπε «δεν ξέρω, αν είσαι καλή μαζί μου».