Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι 54 ετών και πλέον απολαμβάνει την ηλικία της και την ομορφιά της. Σε συνεντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Elle» για τις γυναίκες στο Χόλιγουντ, η «Jlo» μίλησε για τα θετικά του να μεγαλώνεις.

«Οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι όσο μεγαλώνουν. Γίνονται πιο μορφωμένες και πιο πλούσιες σε χαρακτήρα. Όλα αυτά είναι πολύ όμορφα και ελκυστικά, όχι μόνο σωματικά, αλλά και εσωτερικά, η ομορφιά που αποκτάς καθώς μεγαλώνεις, η σοφία που αποκτάς», είπε.

«Όσο μεγαλώνεις και έχεις περισσότερη εμπειρία, γίνεσαι πιο πλούσιος άνθρωπος και έχεις περισσότερα να προσφέρεις. Η ιδέα του “δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά πολύτιμο στο να παρακολουθείς μια γυναίκα άνω των 30”, είναι τόσο γελοία. Είναι το αντίθετο του σωστού. Απλώς με κάνει να γελάω», πρόσθεσε.

Κι όσο για το πότε θα σταματήσει η ίδια, απάντησε: «Βλέπω τον εαυτό μου να δουλεύει για όσο θέλω. Δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή η ηλικία. Μπορεί να είναι τα 70, μπορεί να είναι τα 80, μπορεί να είναι τα 90, δεν ξέρω. Αλλά ξέρω ότι υπάρχει για μένα αν το θέλω, και θέλω να το δημιουργήσω».

Η ίδια είναι το παράδειγμα

Πάντως, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι μονάχα λόγια, αλλά ένα από τα ζωντανά παραδείγματα αυτού που λέει. Ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» στο Μπέβερλι Χιλς προτού παρευρεθεί σε event για την ταινία «AIR» του Μπεν Άφλεκ, που αναφέρεται στο πως «γεννήθηκε» η σχέση του Μάικλ Τζόρνταν με τη Nike. Ήταν εκθαμβωτική με κοντό μαύρο φόρεμα που τόνιζε τα πόδια της.

Έπιπλέον, πρόσφατα παπαράτσι την φωτογράφισαν καθώς έβγαινε από το γυμναστήριό της στο Λος Άντζελες να φοράει κολάν που τόνιζε το πίσω μέρος του σώματός της. Άλλωστε, η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει γυμναστική σε καθημερινό επίπεδο διατηρώντας ένα από τα πιο σέξι κορμιά του κόσμου. Η διάσημη σταρ πηγαίνει στο γυμναστήριο της Τρέισι Άντερσον, η οποία γυμνάζει την Μαντόνα και την Γκουίνεθ Πάλτροου.