Για ακόμα μια φορά η Σάρον Στόουν αποδεικνύει γιατί είναι μία από τις πιο ακομπλεξάριστες γυναίκες του Χόλιγουντ. Σε νέα της συνέντευξη, η 65χρονη ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική της ζωή και έσπασε τα ταμπού που υπάρχουν γύρω από το σεξ.

Η Σάρον Στόουν μίλησε στην Keltie Knight και το «The Lady Gang», όπου ανέφερε πως «στα 60 οι άνθρωποι νομίζουν ότι κανείς δεν τους κοιτά πια. Η αλήθεια είναι πως πολλοί θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου, όπως και παλιά. Δεν είναι ότι θα μπεις σε ένα δωμάτιο και κάποιος θα σε κοιτάξει με έκπληξη, αλλά πλέον δεν είναι τόσο εύκολο να κάνουν σεξ μαζί σου. Και οι άντρες το καταλαβαίνουν αυτό, γι’ αυτό και δεν σε κοιτούν τόσο».

«Δεν είναι επειδή δεν είσαι τόσο καυτή, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να κάνουν σεξ μαζί σου. Επιπλέον, δεν είναι τόσο εύκολο να σε ξεφορτωθούν και εσύ δεν είναι τόσο εύκολο να σιωπήσεις. Επίσης, δεν είσαι τόσο εύκολη για να σε πετάξουν μετά ή να δεχτείς να είσαι δεύτερη στη ζωή τους», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Σάρον Στόουν κατέληξε λέγοντας: «Δεν είναι ότι δεν είσαι τόσο σέξι – είσαι πιο σέξι από ποτέ. Επειδή είσαι πιο χαλαρή, ανησυχείς λιγότερο για το πώς φαίνεσαι, γιατί ξέρεις ότι φαίνεσαι ωραία. Είσαι υπέροχη και δεν είσαι τόσο εύκολη».