Αύριο, Τρίτη (28/11), αναμένεται να κυκλοφορήσει το τελευταίο της σειράς βιβλίων, που έχουν γραφτεί για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Ο δημοσιογράφος Όμιντ Σκόμπι, που το υπογράφει, είναι γνωστός ρεπόρτερ του παλατιού και ειδικεύτηκε στα του δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ.

Ο βασιλιάς Κάρολος, όταν έμαθε πως ο γιος του έχει εξασφαλίσει συμφωνία 100.000.000 δολαρίων με το Netflix για το ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan», ώστε να αποκαλύψει πράγματα για το παλάτι, είπε: «Τhat fool». Δηλαδή, «τον ανόητο». Έκτοτε περιόρισε στο έπακρο τις επαφές μαζί του, έχοντας αποφασίσει πως δεν θα τα ξαναβρούν ποτέ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο οποίος έγραψε το πολυαναμενόμενο «Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival», ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος άλλαξε στάση και… εκεί που δεν ήθελε κανένας να κάνει λόγο για τον αποξενωμένο γιο του, ξεκίνησε ανοιχτά να τον κοροϊδεύει, μεταδίδει η New York Post.

«Η σειρά του Netflix δημιούργησε φουρτούνες», είπε στον Scobie ένας βασιλικός βοηθός. «Ο βασιλιάς, από εκεί που δεν ήθελε κανείς να αναφερθεί στον γιο του, έφτασε να τον επικρίνει ανοιχτά ο ίδιος, αποκαλώντας τον “ανόητο”». Οι αποκαλύψεις από τη σειρά των έξι επεισοδίων περιλαμβάνουν ισχυρισμούς ότι το γραφείο του Καρόλου διέρρευσε την προγραμματισμένη μετακίνηση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά, η οποία αργότερα ακυρώθηκε. «Στο παλάτι, έπιαναν τα κεφάλια τους και οι ημικρανίες… φούντωναν», πρόσθεσε ο 42χρονος Scobie.

Μάλιστα, το βιβλίο του Scobie ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον βρήκαν την εμφάνιση του Χάρι και της Μαρκλ στην τηλεοπτική εκπομπή “South Park”… ξεκαρδιστική.