Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη ήταν σήμερα ο Χάρης Γιακουμάτος. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε ότι στα κάστινγκ για το ριάλιτι επιβίωσης του 2024 που ξεκινάει τον Ιανουάριο, η παραγωγή ζητάει από τους υποψήφιους Μαχητές και φωτογραφίες με μαγιό.

«Αν θες εκρηκτικό συνδυασμό, βάζεις Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο για να κάνουν ένα παιχνίδι… ώπα, να γίνει χαμός. Αγωνιστικά, ο Άρης, η Σοφιάνα, η Ασημίνα και Δαλάκα είναι πολύ δυνατός συνδυασμός. Θα σου δώσουν το αγωνιστικό», είπε αρχικά ο Χάρης Γιακουμάτος και πρόσθεσε: «Αυτό που ακούω είναι ότι στα κάστινγκ για τους μαχητές ψάχνουν δυνατά παιδιά. Ένας φίλος μου δήλωσε πρόσφατα συμμετοχή, ζητάνε να στείλουν φωτογραφία με μαγιό». «Δείτε το Survivor 1 και το 3. Το δικό μας ήταν Σβαρτσενέγκερ! Σε εμάς δεν ζήτησαν φωτογραφία».

Στην εκπομπή δόθηκε και ρεπορτάζ για τα ονόματα που ακούγονται ότι συζητάνε τη συμμετοχή τους στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ανάμεσα σε αυτά είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη, η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Άρης Σοϊλέδης.

Μάλιστα αναφέρθηκαν και τα ποσά που θα πάρουν με τον τελευταίο να λαμβάνει πάνω από 5000 ευρώ την εβδομάδα.

Τι δήλωσαν Σχίζας και Κόρομι για το ενδεχόμενο συμμετοχής τους;

Δύο πρώην παίκτες του Survivor τώρα, ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Κόρομι μίλησαν στην εκπομπή για το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στο Survivor 2024.

«Έχω φίλους που πήγαν στα κάστινγκ και μου ζητούσαν συμβουλές. Τους είπα ότι ήμουν ο εαυτός μου. Έχω κάτσει έναν χρόνο στο νησί. Θα μου βγάλουν ταυτότητα. Δεν είναι ότι δεν θα το σκεφτόμουν να πάω, αναλόγως την πρόταση. Υπήρχαν αδικίες στις περσινές αμοιβές των παικτών αυτό όμως το αποφασίζει η παραγωγή» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι τον προπονεί η Ελένη Χαμπέρη» είπε με χιούμορ για την ενδεχόμενη συμμετοχή Μπέου στο ριάλιτι. «Ξεσπάσματα να μην έχει μέσα» συμπλήρωσε.

Ο Στάθης Σχίζας αρνήθηκε ευγενικά να αποκαλύψει εάν του έχει γίνει κρούση για το Survivor.

«Το ξέρω ότι θα ξαναγίνει, θετικός δεν είμαι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Για μένα δεν είναι μόνο τα χρήματα και το απέδειξα. Σαφώς και παίζει ρόλο το οικονομικό. Αν μπει ο Μπέος μπαίνω κι εγώ δωρεάν. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νομίζω κάθε χρονιά του κάνουν πρόταση και κάθε χρονιά την απορρίπτει. Το πιο σωστό είναι που τις απορρίπτει τις προτάσεις» ανέφερε.