Βαθιά το χέρι στην τσέπη διατίθεται να βάλει ο Χιου Τζάκμαν για να δώσει εκατομμύρια δολάρια στην πρώην σύζυγό του Ντέμπορα Λι Φέρνες, ώστε να μην αποκαλύψει ποτέ τα μυστικά του.

Το radaronline.com αναφέρει ότι ο ηθοποιός διαθέτει περιουσία περίπου 100 εκατομμυρίων και είναι πρόθυμος να πληρώσει όσα χρειαστεί, προκειμένου να μην διαρρεύσουν πληροφορίες που αφορούν την ιδιωτική του ζωή.

«Η ανησυχία του Χιου δεν ήταν ποτέ τα χρήματα, αλλά μάλλον ο έλεγχος. Είναι ένας άνθρωπος με πολλά μυστικά και δεν θέλει να αποκαλυφθεί κανένα από αυτά», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Επίσης, σημείωσε ότι η Ντέμπορα Λι Φέρνες αν συμφωνήσει «θα αποκτήσει αρκετά χρήματα, ώστε να μην χρειαστεί να δουλέψει ξανά».

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι θα πρέπει να υπογράψει δήλωση εμπιστευτικότητας, ενώ το ποσό δεν έχει καθοριστεί, αλλά υπολογίζεται σε πάρα πολλά εκατομμύρια.

Σημειώνεται, ότι ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φέρνες ήταν μαζί 27 χρόνια, ενώ παντρεύτηκαν το 1996 και απέκτησαν δύο παιδιά, τον 23χρονο Όσκαρ και την 18χρονη Άβα.

Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο εξέδωσαν κοινή δήλωση με την οποία γνωστοποίησαν πως χωρίζουν, χωρίς να αποκαλύπτουν τον λόγο, ενώ μεταξύ άλλων ανέφεραν πως «η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση».