Θλίψη έχει σκορπίσει η τραγική είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 χρονών και τα διεθνή μέσα «ξεσκονίζουν» πτυχές της ζωής του. Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος έφυγε στο τζακούζι του σπιτιού του και αναμένεται να βγει το πόρισμα για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, είχε μία συνάντηση με μια πανέμορφη γυναίκα λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός.

Η γυναίκα που συναντήθηκε ο διάσημος ηθοποιός και έμελλε να ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν ζωντανό τον πρωταγωνιστή της σειράς «Friends», είναι η Αθηνά Κρόσμπι.
Η πανέμορφη γυναίκα, 25 χρονών είναι πρώην Μις Καλιφόρνια, φιναλίστ στο Miss Teen USA και δημοσιογράφος και είχε αποκτήσει φιλική σχέση με τον Μάθιου Πέρι τους τελευταίους μήνες, μεταδίδει η New York Post.

Στις 27 Οκτωβρίου, βγήκε για ένα γεύμα με τον ηθοποιό στο διάσημο ξενοδοχείο Bel-Air στο Λος Άντζελες, που έμελλε να ήταν και το τελευταίο τους. Η νεαρή γυναίκα εξέφρασε τη λύπη της που έμαθε για τον θάνατο του «Τσάντλερ», ενώ εξήγησε ότι «ο Πέρι φαινόταν εξαιρετικά αισιόδοξος και ευδιάθετος και είμαστε όλοι ακόμα σοκαρισμένοι από αυτή την τεράστια απώλεια» μεταδίδει η Daily Mail. Επισκέπτες του μαγαζιού είπαν ότι το δίδυμο κάθισε για πάνω από μιάμιση ώρα πριν φύγουν μαζί, με τον ηθοποιό να αγνοεί το φαγητό του καθώς ήταν βυθισμένος στην λαμπερή συνοδό του, σύμφωνα με το TMZ.

Οι έρευνες για τον θάνατο του Πέρι είναι ακόμη σε εξέλιξη με το πιο πιθανό σενάριο αυτό του πνιγμού αν και δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη αιτία θανάτου.

Οι πρώτοι που έφτασαν στο σπίτι του Μάθιου Πέρι αποκάλυψαν ότι όταν ο Perry βρέθηκε από τη βοηθό του, κάτω από το νερό προτού εκείνη σηκώσει το κεφάλι του ψηλά σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να του δώσει λίγο αέρα.