Οι πολιτικές εξελίξεις απασχόλησαν το πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου που μεταδόθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/11) από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha και στη διάρκεια της συζητήθηκαν και οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και μουσικός μίλησε για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την επικοινωνιακή πολιτική γύρω του καθώς και τη δημόσια εικόνα που θέλει να προβάλλει.

«Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα έπαιρνα τον Τάιλερ παντού μαζί μου. Η αλήθεια είναι ότι τον ακολουθούσαν οι κάμερες παντού. Όταν έβγαινε με τον Τάιλερ, κάπου ο κόσμος ίσως να μη μπορούσε να διακρίνει την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Από πότε έγινε ο σεξουαλικός προσανατολισμός μέτρο για την ισορροπία της ζωής; Απλώς το lifestyle τον χρησιμοποίησε, γιατί ο λαός είναι αηδιασμένος με τον τρόπο που επικοινωνείται η πολιτική», επεσήμανε.

«Αυτό το παιδί έχει μία καλοσύνη, βλέπω αγκαλιάζει τους ανθρώπους και φωτογραφίζεται. Το ότι είναι όμορφος δεν είναι τυχαίο, έχει μία μορφή που τη διαθέτει στον κόσμο. Τώρα για την πολιτική του θα κριθεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Εμένα δεν μου αρέσουν οι πολιτικοί που δεν χρησιμοποιούν την έννοια “πατρίδα”. Αυτός τη χρησιμοποίησε», είπε παρακάτω και αποκάλυψε πως: «Από το 1985 δέχομαι συνεχώς προτάσεις από τα κόμματα και μάλιστα με εξασφαλισμένο οικονομικά μέλλον. Εγώ όμως είμαι πολίτης και η δύναμη του πολίτη είναι ισχυρότερη του πολιτικού».