Όλα άλλαξαν στη ζωή της Deonna Fletcher όταν ο αρραβωνιαστικός της, ο Αντόνιο Λίβινγκτον, ήθελε να αποκτήσουν ένα μωρό. «Όταν είδα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, ένιωσα ότι όλα είχαν μπει στη θέση τους», αναφέρει η ίδια.

«Ο Αντόνιο και εγώ κάναμε πολύ σεξ από τότε που μάθαμε ότι ήμουν έγκυος την άνοιξη του 2019. Σκέφτηκα ότι όταν θα μεγάλωνα πραγματικά, όταν θα ήμουν πιο προχωρημένη στην εγκυμοσύνη μου, δεν θα ήθελα να κάνω σεξ, καθώς θα ήταν άβολο», προσθέτει η Fletcher, για την εμπειρία της ως εγκυμονούσα.

Η ίδια έκανε ένα διακολπικό υπερηχογράφημα περίπου στις τέσσερις εβδομάδες, το οποίο έδειξε ένα μόνο έμβρυο στο σάκο. «Έδειξε ότι όλα ήταν εντάξει με το μωρό».

Εν τω μεταξύ, το ζευγάρι σκέφτηκε πως «θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να κάνουμε σεξ χωρίς να χρησιμοποιούμε αντισύλληψη». Ωστόσο, περίπου δύο εβδομάδες μετά το υπερηχογράφημα, η μαμά ένιωσε τρομερούς πόνους στην κάτω κοιλιακή χώρα. «Δεν υπήρχε αίμα», όπως λέει στο insider.com, «αλλά σκέφτηκα ότι μπορεί να είχα αποβάλει. Ο πόνος έγινε τόσο έντονος που πήγα στα επείγοντα».

Στο δεύτερο διακολπικό υπερηχογράφημα, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπήρχαν άλλα δύο μωρά στη μήτρα της Deonna Fletcher. «Είχα τρίδυμα. ‘’Πώς είναι δυνατόν;’’, ρώτησα το άτομο που έκανε το υπερηχογράφημα. Η προηγούμενη εξέταση ήταν πολύ λεπτομερής. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι υπήρχε μόνο ένα μωρό». «Φαίνεται ότι είχατε δύο ωορρηξίες», της απάντησε η γιατρός.

@deeandtplusthree

New hairstyle for our triplets🥰 I think they liked it!😂 Shoutout to their braider @user6560683811077 for always keeping the girls hair looking great and for being SO patient with them! We really appreciate you!!🤍🤍🤍 #toddlerhairstyles #superfetation #tripletsgirls #tripletsoftiktok #triplets #deeandtplusthree #pittsburgh #braidedkids #braidedkidstyles

♬ original sound – TRIPLETS Dee and T Plus Three

Ο Αντόνιο και η Deonna σοκαρίστηκαν. Υπήρχαν πολλά που έπρεπε να επεξεργαστούν. Το να μείνει μια γυναίκα έγκυος, ενώ είναι ήδη έγκυος, είναι εξαιρετικά σπάνιο. Όμως οι γιατροί συνέχισαν να επιβεβαιώνουν ότι επρόκειτο για περίπτωση υπερέμεσης.

Οι γιατροί είπαν στο ζευγάρι πως σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, ένα δεύτερο ωάριο γονιμοποιείται και εμφυτεύεται στη μήτρα ημέρες ή εβδομάδες αργότερα από το πρώτο. «Ουσιαστικά, μένεις έγκυος δύο φορές».

Δεν υπήρχαν επίσημες στατιστικές για το πόσο συχνά συνέβαινε αυτό. Μόνο λίγες περιπτώσεις είχαν καταγραφεί στην ιατρική βιβλιογραφία.

Περιγράφοντας την εμπειρία της, η Fletcher είπε πως: «Αποδείχθηκε ότι τα “νεότερα” μωρά ήταν πανομοιότυπα δίδυμα. Ένα από τα γονιμοποιημένα ωάρια είχε διαιρεθεί. Ένας ειδικός είπε ότι ο πόνος μου στην αρχή σχετιζόταν με τη μήτρα μου που επεκτεινόταν τόσο γρήγορα. Είχε ανάγκη να κάνει χώρο για τρία μωρά».

Η μαμά 4 παιδιών, πλέον, λέει πως τόσα «είναι υπεραρκετά»

Η Deonna γέννησε στις 18 Ιανουαρίου 2020 με καισαρική. «Δεν υπήρχε περίπτωση να σπρώξω έξω τρία μωρά», λέει η ίδια. Τα κορίτσια, σχεδόν 4 ετών πλέον, λέγονται Dream, Amani και Amber. Η Dream, που ήταν η πρώτη που συνελήφθη, ζύγιζε τρία κιλά. Τα δίδυμα, η Amber και η Amani, ήταν τρία και τέσσερα γραμμάρια βαρύτερα, αντίστοιχα. Οι γιατροί πίστευαν ότι τα δίδυμα συνελήφθησαν περίπου έξι με οκτώ ημέρες μετά την Dream.

«Το τέταρτο παιδί μας, ο Antonio Junior, γεννήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Αγαπούν πολύ τον αδελφό τους και συμπεριφέρονται σαν να είναι μαμάδες», αναφέρει η μητέρα τεσσάρων παιδιών, πλέον.

«Είναι κουραστικό, αλλά είναι διασκεδαστικό. Παρόλα αυτά, ο Antonio και εγώ έχουμε τελειώσει όσον αφορά την απόκτηση περισσότερων παιδιών. Τρία κορίτσια -τα δύο από τα οποία ήταν πολύ απρόσμενα- και ένα αγοράκι είναι υπεραρκετά», καταλήγει.