Ο πασίγνωστος Έλληνας σεφ Έκτορας Μποτρίνι έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο, χάρη στη μαγειρική του και τα βραβεία που έχει λάβει για αυτή. Τώρα, ο κ. Μποτρίνι έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου, όπου μίλησε για την εκπομπή που συμμετέχει, τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Αρχικά, ο Έκτορας Μποτρίνι αναφέρθηκε στο τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», το οποίο παρουσιάζει ο Μάκρος Σεφερλής και εκείνος συμμετέχει ως κριτής. «Ο κόσμος που έρχεται στην εκπομπή με φοβάται, αλλά δεν υπάρχει λόγος», ανέφερε ο ίδιος.

Για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Έκτορας Μποτρίνι ανέφερε πως «το περίμενα ότι θα ήταν καλή, είναι επαγγελματίας, δεν έχω δει επαγγελματία τόσο αφοσιωμένο σε αυτό που κάνει», ενώ παραδέχτηκε πως υπήρξαν πιάτα που δεν τα έχει δοκιμάσει καν, λόγω του πόσο κακά ήταν.

Όσον αφορά το πώς είναι ο ίδιος στην κουζίνα, ο κ. Μπορίνι είπε πως «έχω κόψει εγώ χέρια και δάχτυλα… να, προχθές κόπηκα, από ένα ψάρι. Μου έφυγε το μαχαίρι, αλλά συμβαίνουν αυτά στην κουζίνα».

Ο διάσημος σεφ απάντησε στο εάν έχει λάβε κακές κριτικές για τα εστιατόριά του, λέγοντας πως «συνέχεια γράφουν αρνητικά σχόλια για το μαγαζί μου, και ψεύτικα και αληθινά. Έχει τύχει να έρθει πελάτης στην κουζίνα και να μου πει “πάρ’το, αυτό δεν τρώγεται” και είχε δίκιο».

«Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική και έτσι θέλω να είναι, πρέπει να τη διαφυλάσσουμε. Όπως και για όλους». Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να είναι παντρεμένος με παιδιά, εκείνος απάντησε «δεν ξέρω, μπορεί», χωρίς να δίνει σαφή απάντηση.