Ο Κολομβιανός τραγουδιστής Maluma, θεωρείται ως ένας από τους πιο σέξι στο παγκόσμιο στερέωμα της showbiz και πολύ συχνά ξυπνάει τα… πάθη των θαυμαστριών του που του έχουν πετάξει ως και σουτιέν στην σκηνή. Αυτή τη φορά του συνέβη κάτι άλλο. Μια φαν τον άγγιξε στο… επίμαχο σημείο.

Ο Maluma, που έχει πουλήσει περισσότερους από 18 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, αυτή την περίοδο πραγματοποιεί την περιοδεία του Don Juan World Tour με τους φαν του να τον ακολουθούν. Μια γυναίκα, όμως, ξεπέρασε τα όρια όταν ο καλλιτέχνης πέρασε από μπροστά της και άπλωσε τα χέρια της πολύ μακριά.

Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια μιας πρόσφατης συναυλίας του Maluma στο φημισμένο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, ο Κολομβιανός μουσικός χαιρετούσε τους παρευρισκόμενους καθώς πήγαινε προς την σκηνή και μια γυναίκα τέντωσε το χέρι της σε μια προσπάθεια να του πιάσει τα γεννητικά όργανα. Έπειτα, μιλώντας προς τη γυναίκα της έκανε ξεκάθαρο πως η κίνηση που μόλις έκανε δεν ήταν καθόλου σωστή, ενώ στη συνέχεια επενέβη το προσωπικό ασφαλείας της αρένας.