Ο τραγουδιστής Τζέισον Ντερούλο κατηγορείται από μια 25χρονη για σεξουαλική παρεχνόχληση, ότι εκείνος ζήτησε να συνεργαστούν, αρκεί ως αντάλλαγμα να έκαναν σεξ, καταναλώνοντας κοκαΐνη και εφόσον είχαν θυσιάσει μια κατσίκα.

Σύμφωνα με το BBC, η Εμάζα Γκίμπσον υποστήριξε πως ο Ντερούλο την προσέγγισε και ζήτησε να συνεργατούν για την δισκογραφική του, σε ένα πρότζεκτ, όπου έπρεπε αυτός να εμφανιστεί δίπλα σε ένα ανερχόμενο όνομα.

Εκείνη, υπέγραψε το συμβόλαιο και μετά από λίγο καιρό, εκείνος ανέφερε ότι έπρεπε να πάρει μέρος σε κάτι που ονομάζονταν «δέρμα κατσίκας» και «λέπια ψαριού». Η γυναίκα ανέφερε πως «λέπια ψαριού» σήμαινε κοκαΐνη, κάτι που γνώριζε, όμως αναρωτήθηκε για τον άλλο όρο.

Έτσι, έψαξε και βρήκε πως σήμαινε ότι κάποιος κάνει σεξ, εφόσον έχει θυσιάσει μια κατσίκα και ποτιστεί στο αίμα της, ενώ έχει καταναλώσει κοκαΐνη.

Τότε, φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση του τραγουδιστή και στη συνέχεια να αρνήθηκε να βγει για δείπνο μαζί του, με αποτέλεσμα εκείνος να ακυρώσει το συμβόλαιο.

Πλέον, η υπόθεση έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια, ενώ ο Τζέισον Ντερούλο δημοσίευσε ένα βίντεο στην πλατφόρμα Χ, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Κανονικά δεν θα σχολίαζα, αλλά αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εντελώς ψευδείς και οδυνηροί. Στέκομαι ενάντια σε κάθε μορφή παρενόχλησης και παραμένω υποστηρικτικός σε οποιονδήποτε ακολουθεί τα όνειρά του.

Πάντα προσπαθούσα να ζω τη ζωή μου με θετικό αντίκτυπο και γι’ αυτό κάθομαι εδώ μπροστά σας βαθιά προσβεβλημένος, από αυτούς τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς. Ο Θεός να σας ευλογεί».