Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα  θα πραγματοποιήσει live  διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις και διαχείριση των ρευματολογικών ασθενών στην εποχή COVID», την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και ώρες 19:00-20:15 μέσω της σελίδας της στο facebook.  Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας VIATRIS.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι: 

  • «Βιο-ομοειδή φάρμακα.Τι πρέπει να γνωρίζει ο ρευματολογικός ασθενής για το ρόλο τους», με ομιλητή τον κο Θεόδωρο Δημητρούλια, Ρευματολόγο, Αναπλ.Καθ. Ρευματολογίας Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, Δ’Παν. Παθολογικής Κλινικής ΑΠΘ, ΓΝΘ « Ιπποκράτειο».
  • «Η αξία της άσκησης  και της φυσικής αποκατάστασης στη ρευματοειδή αρθρίτιδα» με ομιλητή τον Ευριπίδη Καλτσονούδη, Ρευματολόγο, Επιμ. Α’ ΕΣΥ, Ρευματολογική Κλινική ΠΓΝ Ιωαννίνων.
  • « Επικοινωνία γιατρού και ασθενή στην COVID εποχή», με ομιλητή τον κο Νικόλαο Κούγκα, Ρευματολόγο, Επιμ. Β’ ΕΣΥ, Δ’ Παν.Παθολογική Κλινική ΑΠΘ, ΓΝΘ « Ιπποκράτειο».

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α  για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο fb ή στο email [email protected]