Οι γυναίκες με διαβήτη έχουν πλέον ένα νέο σύμμαχο για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής! Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων DermoXEN δημιούργησε το πρώτο καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή των διαβητικών γυναικών άνω των 3 ετών.

Το DermoXEN UltraCalming SD είναι το πρώτο ιατροτεχνολογικό προϊόν που απευθύνεται αποκλειστικά στις γυναίκες με διαβήτη οι οποίες αντιμετωπίζουν επαναλαμβανόμενες βακτηριακές και μυκητιασικές λοιμώξεις, κολπική ξηρότητα, δυσπαρευνία, κνησμό και διάφορους ερεθισμούς.

Η σύνθεση του DermoXEN UltraCalming SD, από φυσικό εκχύλισμα από φύκια Fucus Vesiculosus με αντισηπτικές και ενυδατικές ιδιότητες και το Avenanthramide κατά του καύσου και του κνησμού, προστατεύουν, καταπραΰνουν και ενυδατώνουν τη γυναικεία ευαίσθητη περιοχή.

Παράλληλα, το υαλουρονικό οξύ δρα ενάντια στην κολπική ξηρότητα δημιουργώντας μία ασπίδα προστασίας κατά των ερεθισμών και των μολύνσεων, ενώ το γαλακτικό οξύ επαναφέρει το pH του δέρματος και των βλενογόννων στα φυσιολογικά επίπεδα.

Η ολοκληρωμένη σειρά DermoXEN χάρη στον ειδικό επιστημονικό σχεδιασμό της σέβεται την φυσιολογική ισορροπία του βλεννογόνου, χωρίς να αλλοιώνει την φυσική άμυνα του δέρματος αφού το επίπεδο του pH είναι εφάμιλλο της ευαίσθητης περιοχής και προφυλάσσει την γυναικεία γεννητική περιοχή από τις ενοχλητικές μολύνσεις και ερεθισμούς που προκαλούνται από βακτήρια και μικροοργανισμούς.

Όλα τα προϊόντα της σειράς DermoXEN δεν περιέχουν Parabens, SLS/SLES, είναι γυναικολογικά, δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα, το άρωμα τους είναι υποαλλεργικό, ενώ είναι ελεγμένα για νικέλιο, χρώμιο, κοβάλτιο, υδράργυρο και παλλάδιο.

Η σειρά διατίθεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία, από το τμήμα Consumer Health Care της πρωτοπόρου ελληνικής φαρμακευτικής βιομηχανίας ELPEN.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τα sites www.dermoxen.com και το www.elpen.gr.