Έχασε 90 κιλά για να καταταγεί στον στρατό

Η ολική μεταμόρφωση ενός υπέρβαρου άνδρα από το Τέξας για να πραγματοποιήσει το όνειρό του


ΚΟΣΜΟΣ
21:22
26/07/2017
Έχασε 90 κιλά για να καταταγεί στον στρατό
1
loading

Ο William Guinn Jr. είχε ένα όνειρο από την παιδική του ηλικία, να καταταγεί τον αμερικανικό στρατό. Είχε όμως ένα σημαντικό ντεσαβαντάζ που τον εμπόδιζε σε αυτή του την επιλογή. Ένα ντεσαβαντάζ που ταλαιπωρεί αρκετούς Αμερικάνους, ανεξαρτήτως της επαγγελματικής τους επιλογής: Το βάρος.

Ο άνδρας από το Τέξας ήταν υπέρβαρος, καθώς ζύγιζε τουλάχιστον 200 κιλά. Τον Φεβρουάριο του 2016 αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στις κακές συνήθειες που είχε υιοθετήσει για χρόνια και να αλλάξει την κατάσταση ώστε να κάνει πράξη το όνειρό του.

alkcnt3

Άρχισε γυμναστήριο και ακολούθησε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Κίνητρό του ήταν η επιθυμία του να ενταχθεί στον στρατό και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να χάσει 90 κιλά.

Ο πατέρας 4 παιδιών μέσα σε 14 μήνες κατάφερε μία ολική μεταμόρφωση στο σώμα του. «Κάποια στιγμή μέσα στο 2016 συνειδητοποίησα πως βαρέθηκα να είμαι υπέρβαρος. Κουράστηκα. Ακολούθησα δίαιτα, βασικά απλά άρχισα να τρώω σωστά. Πήγαινα στο γυμναστήριο έξι μέρες τη βδομάδα και κατάφερα να χάσω 90 κιλά». Εν τέλει πριν από μερικές ημέρες ορκίστηκε στον στρατό στο Ντάλας.

alkcnt4 alkcnt1

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Yiannisg

    Μπράβο ρε μάγκα!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει