«Επειδή η κομματική ταυτότητα δεν είναι ταυτόσημη της ανικανότητας κι επειδή δεν πρέπει να αδικούμε τους τυχόν άξιους, καλό θα είναι η κυβέρνηση να δημοσιεύσει τα βιογραφικά των νέων περιφερειακών διευθυντών για να μας πείσει ότι η ανακοίνωσή τους ανήμερα Μεγάλη Πέμπτη δεν έγινε για να ξεχαστεί γρήγορα μεταξύ Επιτάφιου και οβελία».

Τα παραπάνω αναφέρει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Αττικής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς στην οποία αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι «δικαίωμα της κυβέρνησης είναι να θεωρεί τις θέσεις αυτές πολιτικές (που σταματούν άραγε οι πολιτικές θέσεις;) αλλά μη βαυκαλίζεται κιόλας ότι κάνει κάτι διαφορετικό από τους προηγούμενους».

Ο κ. Μαυρωτάς δεν αφήνει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς είχε πει πριν από τρεις εβδομάδες ότι δεν θα γίνουν οι διορισμοί αυτοί με κομματικά κριτήρια αλλά με αξιοκρατικά.

«Δεν ήξερε τότε, δεν ρώταγε τουλάχιστον; Η συντριπτική πλειοψηφία λοιπόν είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ώστε να μην χαλάσει η συνταγή της μοιρασιάς στην οποία μας είχαν συνηθίσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις (βλ. το περίφημο 4-2-1)» υπογραμμίζει ο βουλευτής του Ποταμιού.

Καλόγηρος Βασίλειος